18 juni 2008

FRA inte bra

Den svenske stat vil overvåge al internettrafik. Læs hele nyheden her.

Förslaget innebär att Försvarets Radioanstalt (FRA) kommer att övervaka alla telefonsamtal i både fasta och mobila nät, sms, chatt, e-post, besökta internetsajter och fax.

”Det är samma sorts” lathet” som vi ser på flygplatser, där man av rädsla för ”rasprofilering” (racial profiling) ägnar minst lika mycket energi att visitera gamla moster Agda och lillflickan Fia som Mohammad från Afghanistan. Bättre då att samla upp alla i det vidsträckta nätet, och få en orwellsk övervakningsstat på köpet.”
Barvåbloggen

"Att avlyssna ALLA svenskar för att fånga upp de som är kriminella - är som att gynundersöka ALLA svenska tonårstjejer - för att hitta de som är könsstympade!
Det är alltså bättre att koncentrera jobbet, på de grupper där risker för terrorism och/eller könsstympning m.m. föreligger.
Låt resten av folket slippa behandlas som misstänkta!"
Fröken Sverige

"Sverige, Folkhemmet, det venlige Broderland, som har lukket ubegrænsede mængder islamister ind i landet, og stadig gør det, landet, som har gjort sit eget flag “racistisk”, landet med Systembolaget vil nu til yderligere at kontrollere og mikromanipulere sine medborgere. Efterhånden ligner Sverige noget fra Orwell’s 1984." Anna Lyttiger

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.