25 juni 2008

Kvällens EM-semifinal

På grund av de många turkarna i Tyskland är EM-semifinalen mer än bara en fotbollsmatch.

”Enligt en rapport i Tagesspiegel är tyskarna inte ensamma när det gäller matchen i dag mot Turkiet. Nästan alla större grupper av invandrare håller på sitt värdland och är mot turkarna. Inklusive sådana turkar som egentligen är kurder, men av rädsla för sina landsmän inte visar sitt verkliga ursprung.”
pi-news

"De højreorienterede svin" skriver:

”De turkar, som Tyskland har tagit emot, har bara att hålla på Tyskland.
Man skall inte först flytta till ett annat land, och så placera sin kultur där.
Till turkar i Tyskland som hejar på Turkiet finns det bara en sak att säga: UT !

Det är lite "hatets kamp", men som Cæsar sade : Oderint dum metuant (låt dem bara hata, när blott de fruktar).
Vi skall ha Tyskland i finalen, så vi kan undgå tutandet på Københavns gator. Vi skall ju ha vår nattsömn, då vi faktiskt är några som fortfarande går på arbete.”

La Kimpolina däremot håller på Turkiets fotbollslag, därför att det bäst backar upp om begreppet nation. Hon gillar inte Tysklands "destruktiva fusklag sammansatt av cirka en handfull olika nationaliteter".

Uppdatering: Tyskland vann med 3-2. Svenska TV-tittare missade det spännande slutet på grund av något tekniskt fel i Schweiz där matchen spelades. I stället visades turkar samlade i Kungsträdgården i Stockholm. Som tur var för skånska tittare kopplade dansk TV över till en satellitkanal så det gick att se slutet.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.