29 juni 2008

Pride-deltagare hindrad från att bränna niqab

Niqab är ett heltäckande plagg som används till att förtrycka kvinnor med. Skulle man kunna tänka sig att en lesbisk muslimsk kvinna skulle ge sig till att bränna en niqab vid årets Pride-parad i Stockholm? Med tanke på den ytterligt politiskt korrekta mentalitet som är förhärskande i Sverige, är det föga troligt.

Vid homse-paraden i Oslo hände det i alla fall, eller rättare sagt höll på att hända, om inte "lagens" långa arm kommit emellan. Sharialagens långa arm i detta fall, för det kan knappast ha varit norsk lag polisen handfast hävdade. Norsk lag ger yttrandefrihet.

Från
AntiJihad Norge:

"Sara Rasmussen är lesbisk och döljer det inte. Det önskade hon att markera vid årets homseparad genom att bränna en niqab, det heltäckande plagg som är en av de främsta symbolerna på kvinnoförtrycket i islam. Men det hindrades hon att göra. Det mest intressanta här är emellertid inte att hon blev hindrad, men vem som hindrade henne. Det var varken fundamentalistiska muslimer som menar att homofila och lesbiska skall dödas eller norska icke-muslimska homofober. Det var några satans slem-ålar i uniform som hindrade henne."

"Rasmussen skulle inte ha brutit någon norsk lag genom att bränna en niqab. Hon var tydligt upprörd över att sharia-gestapisterna hindrade henne i denna markering och påpekade att det var tillåtet att bränna den norska flaggan, men inte att bränna en niqab.

Självklart. Att bränna en niqab är inte i strid med norsk lag, men det är uppenbart en förnärmelse av islam. Men det är intet i islam som förbjuder att bränna flaggor med korsets symbol."

* * *

"I muslimska länder kan det vara dödsstraff för homofili (Iran), och också i västliga länder upplever homosexuella mobbning, trakassering och våld från det islamofascistiska herrefolket som i realiteten har kommit långt på väg att styra dessa länder.

Särskilt illa, och särskilt känsligt, blir detta om personer som är eller kallar sig muslimer står fram som homofila eller lesbiska. Vi har ett exempel på det i Norge, nämligen Sara A Rasmussen (bilden till vänster). Det första som är att säga om henne är att hon är en modig, mycket modig, kvinna. Inte minst på nätstället document.no har hon gjort sig bemärkt genom en rad mycket läsvärdiga inlägg med till dels krass kritik både av muslimer och av islam. Men trots detta räknar hon sig som muslim. I så måtto kan hon väl kanske karaktäriseras som en norsk motsvarighet till kanadensiska Irshad Manji, som för övrigt också är lesbisk."

* * *

För att återgå till svensk "Pride". Den förhärskande politiska korrektheten är en attityd som jagar allt hos den västerländske mannen som luktar sexism eller rasism, för det är ju inte bara kvinnor och homosexuella utan även muslimer och andra minoriteter som är hans offer. Resultatet blir fritt fram för minoritetskulturer att förtrycka sina kvinnor. En logisk kullerbytta för att till varje pris få motstridiga idéer att gå ihop.Bild: Niqab-demonstration vid Högskolan i Oslo.

"Psykologer bør i spesielle situasjoner vurdere å ta på seg det heldekkende hodeplagget niqab for å få bedre kontakt med pasientene, mener professor Fanny Duckert." länk

Sådant botar knappast patienter som lider av masspsykosen islam.

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Vart i koranen står det att kvinnan måste bära "niqab"?

From Sweden with Grief sa...

Jag vet att Knute kan en hel del om detta ämne, men jag vill bara skriva en reflektion om koranen.
Det står i koranen att kvinnorna ska förlänga sina slöjor, dvs en slöja verkar vara ett måste och då gäller det att förlänga den som brösten inte syns, och andra för män intressanta delar av kvinnans kropp. Vissa går då så långt att kvinnan bär burka med nät för ögonen, för männen är olika och tänder på olika saker, från topp till tå på kvinnor!
De tar det säkra för det osäkra och säkrar sig för att känns sig,,skuldfria? rättrogna? skyddade?
det finns en mängd skäl och argument, samt tvång i länder i MÖ att kvinnor ska vara "korrekt klädda".

Knute sa...

Tack för svaret Ultra!

Anonym sa...

VILKA TROR NI ATT NI ÄR? DET STÅR INTE NÅGOT OM NIQAB I QURANEN, UTAN DET VÄLJER MAN SJÄLV EFTERSOM DET STÅR ATT MAN SKA TÄCKE SIG.HUR MAN GÖR DET HAR BARA DEN SOM GÖR DET OCH ALLAH S.W.T ATT GÖRA MED. VAD ÄR DET SOM SKRÄMMER ER? ÄR DET ATT NI VET ATT VI MUSLIMER LEVER SOM ALLAH S.W.T HAR SAGT ELLER ATT NI VET ATT DE FLESTA AV ER ÄR KAFR OCH DÄRFÖR VILL NI TA MED ER OSS ANDRA NÄR NI FALLER?
SUBHANALLAH, DEN RÄTTA VÄGEN ÄR ISLAM!!! ALHAMDOLILAJ. JAG SJÄLV ANVÄNDER SLÖJA OCH ABAJA OCH JAG BER TILL ALLAH S.W.T OCH TACKAR FÖR ATT JAG ÄR FÖDD MUSLIM. JAG ÄR STOLT ÖVER ATT VARA MUSLIM, DET ÄR DEN ENDA RELIGION VÄRD OCH RÄTT ATT FÖLJA. LÅT MINA SYSTRAR I ISLAM VARA, DE HAR INTE ELLER VILL HA MED ER ATT GÖRA, TALA ISTÄLLET OM FOLK SOM LEVER I SYND BLAND ER SJÄLVA OCH BE TILL ALLAH ATT NI BLIR RÄDDADE INNAN DAGEN KOMMER, FÖR DEN KOMMER INSHAALLAH. hADE NI INTE SUTTIT OCH ÄNDRAR PÅ ERT BIBEL NÄR NI KÄNDE FÖR DET KANSKE NI SKULLE LÄRT ER LITE MER. DÅ KANSKE NI SKULLE VETA VAD JESUS R.A HADE ATT SÄGA OM PROFFETEN MUHAMMED S.A.S.
VI MUSLIMSKA KVINNOR ÄR STOLTA OCH BEKVÄMMA MED OSS SJÄLVA, VI BER SLÖJA, NIQAB ETC, FÖR VI BEHÖVER INTE BEVISA NÅGOT FÖR NÅGON ANNAN ÄN ALLAH. VI GÖMMER OSS INTE, VI VISAR STOLT ATT VI ÄR MUSLIMER, VÅRA MÄN TVINGAR OSS INTE, FÖR VI ÄR DE MEST RESPEKTERADE KVINNORNA. VÅRA HUVUDBONAD ÄR VÅRA KRONOR OCH VI HAR PÅ OSS MED STOLTHET.
VI ÄR INTE UTE EFTER MATERIALT BELÖNING, UTAN BELÖNING FRÅN ALLAH S.W.T
VAD ÄR ERT URSÄKT? VAD HAR NI? VAD HAR ERA LIV FÖR MENNING?
ALLAHUAKBAR

Anonym sa...

Till anonym muslima

Ni muslimer tror att ni tillhör det "vinnande laget", det är tydligt. Det är standardfraser du skriver, ett standardförsvar och ett standardangrepp på oss kristna och västerlänningar.

Jag tror att du i smyg har gråtit mycket över sharialagen. Om du inte vill erkänna det för världen bör du innerst inne erkänna det för dig själv.

Om du gillar islam så mycket, varför bor du i ett kristet land? Jag har inget emot att du utövar din religion men då borde du åka till ditt muslimska land så du slipper bli upprörd. En född muslim som i vuxen ålder fortfarande tror på medeltida vidskepelse passar inte i ett modernt land. Om en kristen skulle komma till ett muslimskt land och komma med samma hotelser som du skulle dom ha stenat och hängt den personen genast.

Jag tror inte en sekund på att du är född här i Sverige eftersom du stavar så dåligt och eftersom du kör med sån islamistisk standardpropaganda. Men om du är född här är det verkligen beklämmande att du ändå är så hjärntvättad.

Gudskelov tänker inte alla muslimska kvinnor som du: inlägget handlade om en MUSLIMA som ville bränna en niqab.

Anonym sa...

FÖR DET FÖRSTA SA JAG ALDRIG ATT JAG VAR FÖDD HÄR!

FÖR DET ANDRA SÅ HAR JAG ABSOLUT INGENTING ATT SITTA HEMMA OCH GRÅTA FÖR.
"VI MUSLIMER" SER INTE NER PÅ NÅGON!

OCH SA DU KRISTET LAND? JAJA, DE FLESTA VET NÅG INTE ENS VAD KRISTENDOM ÄR. ATT VARA MED I SVENSKA KYRKAN O GÅ DITT NÄR NÅGON DÖR GÖR INGEN TILL KRISTEN.

MODERNT? VISST!
DET HAR JAG INGEN SOM HELST INTRESSE AV.

ATT JAG BOR HÄR, JO FÖR ATT JAG HAR RÅD.

DE "ANDRA" MUSLIMSKA KVINNOR DU KÄNNER KANSKE SKA TA BOKEN IGEN.

LIVET HANDLAR MER ÄN ATT SITTA OCH VARA DEPPIG FÖR ATT MAN INTE VET MENNINGEN MED SITT LIV.
MITT ÄR ATT FÖLJA ALLAH S.W.T.

MÅ ALLAH S.W.T VARA MED DIG....


lATIFA

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.