17 juni 2008

Lögnare

När vet man att en politiker ljuger?
Svar: När han rör på läpparna.

Kommer ni ihåg inför valet år 2006 hur Demokraterna i sin propaganda gång på gång försäkrade att om de bara vann valet skulle de ta hem trupperna från Irak?
Det skulle bli ändring omedelbart och och strax efter jul skulle alla vara hemma.

denna video medger den demokratiske kongressmannen Kanjorski vad det egentligen betyder när en politiker lovar. Jämt ingenting!

" Jag ska ge er min version. Under det senaste valet lovade vi....och när jag säger vi menar jag oss Demokrater...att om vi vann valet till Kongressen skulle vi sätta ett stopp för kriget. Vem som helst som studerat regeringar vet att det inte var sant. Men ni vet...inför frestelsen och möjligheten att vinna tillbaka Kongressen töjde vi på fakta och folk gick på det"
Politiker i ett nötskal!

Inför höstens val lovar frälsaren Obama skattesänkning för medelklassen och folk kommer att gå på det igen.

Demokrater sänker inte skatter. Det enda de kan göra är att höja dem, ju mer åt vänster de lutar desto mer höjer de och Obama är den mest vänstervridne bland alla senatorer.
De höga skatterna på bensin kommer att driva landet in i en lågkonjunktur. Demokraterna kommer att införa en extra skatt på bensinbolagen vilket kommer att påskynda förloppet.

Jag minns när Bill Clinton under sin kampanj lovade en skattesänkning för medelklassen. Det var 1992 och året efter höll han tal till folket och förklarade att han måste höja skatterna för medelklassen. Han visade också sitt förakt för folket genom att säga "om ni får behålla mer av pengarna vet ni ändå inte vad ni ska göra med dem".

svd sds

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Och Sträng lovade att införandet av momsen på 3,35 % bara var en tillfälling åtgärd som skulle tas bort inom några månader. Idag betalar SVENSKA FOLKET 25 % till staten på varje vara de köper. 25 %
Du kan aldrig, aldrig lita på en politiker.

Kurt sa...

"De höga skatterna på bensin kommer att driva landet in i en lågkonjunktur. "

Jag tror att det är mycket svårt att sänka USA:s ekonomi djupare än vad George Bush har lyckats göra.

Berit sa...

Jag är ingen älskare av Bush med i ärlighetens namn måste man komma ihåg att Demokraterna varit i majoritet sedan 2006 både i House och Congress .
Under dessa två år har bensinpriset ökat med 100 %
Arbetslösheten har ökat från 4,5 till 5,5 procent.
Husvärdena har sjunkit.
Dollarns värde har sjunkit.
Det är Congress som kontrollerar all ekonomi, INTE presidenten.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.