28 juni 2008

Medvetenheten sprider sig - nu också i New York TimesFramgångarna i Irak börjar äntligen rapporteras i politiskt korrekta MainStream Media (MSM), till exempel The New York Times. Medan svenska media fortfarande är för bedrövliga.

Punditokraterna skriver:

Varför möts nyheterna om framgång inte bara med sund skepsis, men med uttalad bitter motvilja i vissa kretsar?

Läs vidare >>


3 Kommentarer:

Knute sa...

Den irakiska regeringen håller på att få kontroll över landet. Amerikanerna håller alltså på att vinna. Men medierna har gett sig katten på att bevisa att kriget inte går att vinna. Offentligheten ska manipuleras att glömma att Irak har en legitim regering. I valet december 2005 deltog 76,4 procent av väljarna.

Även artikeln i NYT andas förhoppningar om att läget ska förvärras.

Knute sa...

Vänstersidan har ingen sympati med amerikanerna som blir dödade i Irak. Men heller inte med shiaerna och sunnierna som dödar varandra. Awakening Counsils, medborgarvärnet i sunni-områdena, har inte väckt någon begeistring i medierna, trots att det är förnuft och självbevarelsedrift som ligger bakom. Man har emotionellt handikappat sig själv genom att i utgångspunkten rationalisera våldet.

document.no

Knute sa...

Tobias Struck intervjuar Bert "Skarabert" Karlsson:

TS: Vad anser du om USA:s ockupation av Afghanistan och Irak?
Bert: Det var viktigt att sätta ned foten mot Irak. Visst handlar det delvis om oljan, men oljan handlar å andra sidan om hela den fria världens välbefinnande, även Sveriges. Men det är klart att det är viktigt att sätta press på USA att de efterlever FN:s deklaration om de Mänskliga Rättigheterna. Fördelen är ju att i vår del av världen har vi frihet att kritisera våra stater. Men maktkampen mellan den fria och ofria världen kommer vi inte undan. Där måste vi välja sida.

länk

Jag håller med. Kanske inte Ny Demokrati var så dumma ändå? Fast det begrep jag inte den gången utan röstade på förrädaren Bengt Westerberg och Folkpartiet.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.