07 juni 2008

Obama, McCain, Iran

Nu när båda partierna i USA har bestämt sig för vilken kandidat de ska föra fram, är det dags att ta en titt på var de båda står.

Inte sedan 1972 har landet stållts inför ett val mellan två så fullständigt otillräckliga kandidater.
Medan allt käbblet pågår håller världens främste sponsor av terrorism på att steg för steg bygga en atombomb.
Det ögonblick när bomben är färdig kommer att vara ögonblicket när vi inte har någon återvändo. Irans atombomb kommer att bli terroristernas atombomb och minnet av 9/11 blir en barnlek.

Alla möjligheter vi har nu kommer att försvinna. Vårt enda val kommer att bli att ge efter för terroristernas krav eller att se amerikanska städer försvinna i ett moln av radioaktivt damm.

Precis som nazisterna inte tyckte att det räckte med att bara döda människor i koncentrationsläger, utan måste förnedra dem först, så kan vi förvänta oss att terroristerna kommer att använda sin makt till att förödmjuka oss innan de börjar döda oss.

Terroristerna har gett oss en lika klar bild av sina avsikter som nazisterna gjorde under 30-talet och våra ”ledare” bagatelliserar detta på samma sätt som man gjorde då.
Det är som att driva med strömmen ner mot Niagara floden; när vi når fallen är det för sent.

Vad har detta att göra med presidentkandidaterna?

En av dessa män kommer att bli den som ska bestämma om vi ska hindra Iran från att få kärnvapen eller om vi ska prata, så som västerländska ledare gjorde på 30-talet.
Skillnaden är att på 30-talet kunde man komma tillbaka efter tre år av förödande förluster och mobilisera styrkor för att besegra Hitler. Man kan inte förlora ett kärnvapenkrig i tre år och sedan komma igen.

Vår enda möjlighet att förhindra detta kommer under den period när någon, antingen Obama eller McCain är president. Vi har inte tid att sitta och vänta på den idealiske kandidaten.

McCain kan kritiseras för många olika beslut som han tagit men han har inte tillbringat årtionden med att hjälpa och uppvigla människor som hatar Amerika. I stället har han betalat ett högt pris för att bekämpa fienden när de torterade och fängslade honom.

Från en översättning av Thomas Sowell’s artikel, Obama and McCain and Iran.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Så sant, vi lever verkligen i tider som påminner mkt om trettiotalet.
Länken till Sowells artikel fungerade inte så här är den:
http://www.realclearpolitics.com/articles/2008/06/obama_and_mccain.html

Anonym sa...

Jag vet inte om jag verkligen kan hålla med om vad du säger, det ska till många, många bomber innan USA förvandlas till ett radioaktivt damm.


Den kapaciteten har inte Iran på 1000 år.

Att minska Irans förmåga att tillverka atomvapen ligger inte främst i USAs intresse utan i Israels, dom har slagit till mot Iran förr och kommer göra så igen.

Det jag däremot känner mig tveksam till är om vår vänstermedia ställer sig på Israels sida, jag skulle inte bli förvånad om Rapport anser att Israelerna håller på med samma saker som Nazisterna gjorde.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.