17 juni 2008

Patientchaufför tog bönepausI en kvart satt chauffören framför färdtjänstbussen på en parkeringsplats i Neverdal i Norge, vänd mot Mekka, för att göra sin bönestund, innan han kunde fortsätta den två mil långa turen till Glomfjord med den åldriga patienten om bord.

Då hade 92-åringen redan väntat två timmar på bilen i Bodø och suttit tre timmar i taxibussen på en tur som normalt skulle ta två timmar, skriver
Avisa Nordland.

”Att kalla det ”bön” och mumla besvärjelser mot en meteorsten i den arabiska öknen är en grotesk förnärmelse mot såväl kristna som judar, hinduer, sikher, buddhister och anhängare av civiliserade religioner, islam är varken civiliserad eller religion, det är en ociviliserad pervers dödskult.

För övrigt är dessa så kallade ”bönestunder” något det islamofascistiska herrefolket använder för att etablera dominans, genom att de ”vantrogna hundarna” måste inrätta sig efter det. Vid amerikanska universitet försöker de exempelvis få timplanerna justerade och anpassade till sina så kallade ”bönestunder”, och denna historia från Bodö handlar om precis det samma.”
Skriver AntiJihad Norge som har en poäng när han använder ordet islamofascism. Hitler var inspirerad av Muhammed, och nutidens islamister är inspirerade av Hitler, vars bok är en best-seller i Mellanöstern. Judehatet och kravet på Lebensraum är bara två av alla likheter.

Ett Hitler-citat:
"Den muhammedanska religionen skulle ha passat oss mycket bättre än just kristendomen med dess slappa tolerans".

Och Winston Churchill om Mein Kampf:
"Here was the new Koran of faith and war".

För att återgå till chauffören, här en kommentar av en läsare av tidningsartikeln i Avisa Nordland: "En muslim kan vara inblandad i samhällsrelaterade saker utan att behöva vara varken självmordsbombare eller Al Qahida för den sakens skull." Kanske det, men chauffören borde få sparken. Såg han sina sjuka passagerare som "vantrogna hundar"? Mycket tyder på det.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Vad är det som händer i norden? Är det bara finland som har lite respekt för sitt egna folk kvar?

Sparka arbetsvägraren på en gång!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.