25 juni 2008

Skeppet är på väg att sjunka


Många svenska politiker, inte minst miljöpartister, verkar leva i en drömvärld. Nästan alla kallar sig feminister men välkomnar ändå invandringen av muslimer. När ska de vakna upp? När det blivit som i Bryssel där kvinnor utan slöja inte kan vistas utomhus utan att bli kallade hora?

Men här springer de på Pride-festivaler och vill visa brösten i simhallarna. Samtidigt gör de namninsamlingar för att kommunerna ska ta emot fler muslimska "flyktingar". Med tanke på islams syn på kvinnor och homosexuella är det minst sagt ologiskt.

Islamisterna måste tycka att svenskarna är lättlurade. En kvarts miljon svenska pass är på avvägar. Våra politiker och myndigheter tar inget ansvar. Det som fyller deras tankar är att framstå som toleranta mot homo- bi- och transpersoner, samt muslimer. Annars blir det ingen karriär.

Östra Öland, Merit Wager, Islam in Europe, Snaphanen, SvD, Sydsvenskan, Kvällsposten

8 Kommentarer:

Anonym sa...

Ja tänk. Att de inte sitter hemma och skriver invandrarkritiska bloggar istället och "varnar" om alla kommunister och annat pack som kommer att ta över världen...

Knute sa...

Makthavarna kan i och för sig gärna skriva bloggar, men de bör först och främst ta ansvar och sköta sitt jobb. Ta bara den här FRA-lagen, är den inte ett uttryck för lättja? De tror att de kan släppa in allsköns terrorister och brottslingar i det här landet och sen ska FRA sitta bakom datorskärmarna och med ett musklick kommer polisen och tar bovarna.

Anonym sa...

Så sant: "Det som fyller deras tankar är att framstå som toleranta mot homo- bi- och transpersoner, samt muslimer. Annars blir det ingen karriär."
Lägg även till Klimatkramare.

Knute sa...

En bra artikel som förklarar varför vänstern utvecklats i fascistisk riktning:

Lennart Berntson: 1960-talets onda arv

Anonym sa...

Som i Bryssel?

Det var konstigt, för varje gång jag är i bryssel (och det händer ganska ofta) så ser jag en enorm andel gaybarer, obeslöjade afrikanska kvinnor och en skön mix av folk från alla delar av världen, speciellt i den nedre staden.

Knute sa...

Vigge Boll, läs länken till Islam in Europe så blir du varse att stora delar av Bryssel har blivit farliga zoner för unga tjejer som går klädda efter normalt västerländskt mode, t ex att en bit av magen skymtar.

En tredjedel av befolkningen i Europas huvudstad är muslimsk, främst från Marocko och Turkiet.

Anonym sa...

Inte tar politikerna hänsyn till våra älskade muslimer när de tillåter pride festivalen.

Knute sa...

Jonas, klimatkramare ingår förstås i det politiskt korrekta åsiktspaketet. Tack för påminnelsen!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.