28 juni 2008

Tyskland: Shiamuslimer piskade sig blodiga framför kyrkan


EU:s politiker pratar om att bekämpa terrorism, men sånt här tolererar dom! Från Snaphanen:

”Ersdorf är en liten stad i närheten av Bonn, Rhenlandet. Med anledning av "ashura" – imam Husseins dödsdag år 680 – samlade en lokal shiamuslimsk familj mellan 70 och 80 rättroende framför den katolska kyrkan där det var gudstjänst.

Här började muslimerna piska sig själva till blods, medan koranverser blev upplästa i megafoner. Demonstrationen varade i timtal, och efterhand kom antalet demonstranter upp på 150. Aktionen förmodas uttrycka avsky över att behöva leva bland de “orena” kristna.”
PI blog och General Anzeiger, Bonn

“En muslimsk grupps hindrande av en katolsk procession har upprört känslorna i Pappenheim nära Nürnberg. Vid Palmsöndagsprocessionen skedde det enligt prästen Arthur Zuk följande:

En grupp muslimer stod vid sidan av vägen och skrek och vrålade. Processionens sånger och böner måste avbrytas. Palmsöndagsmorgonen blev störd av hög turkisk musik som strömmade ut från en bilstereoanläggning. Det är inte första gången det är konflikt med den lokala muslimska församlingen.”
Nürnberger Zeitung

2 Kommentarer:

Jean Moulin sa...

De borde arresteras för förargelseväckande beteende!

Hur reagerar tyska barn på dessa blodsorgier?

Helt horribelt. Kasta ut dem!

Det finns även bilder på nätet hur de skär sina småbarn i huvudet till martyrens ära.

Återkommer med länk.

Jean Moulin sa...

Archive Moulin

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.