29 juni 2008

Upptäck Axess TV!

SVT visar bra film. Men i övrigt är det den lilla uppstickaren Axess TV som är den verkligt fria televisionen.

Då tänker jag främst på Lennart Perssons debattprogram.

Här ett exempel:

Axess TV: Vårt behov av nationalstater

En omskakande serie jag följer på Axess är Niall Fergusons "Världens krig".

Blev illa berörd av Himmlers kidnappning av polska barn. De med ariska drag skickades till fosterhem i Tyskland, medan de med slaviska utseenden mördades eller användes i experiment.

1900-talets våldsamma historia

susning.nu/Lebensborn

Wikipedia: Kidnapping of Polish children

Ferguson talar om "smygande islamisering" av Europa pga en åldrande befolkning och växande muslimska kolonier i de europeiska storstäderna.

EUROPE: Eurabia?

Han har även hyllat Bat Ye'or med orden att "framtida historiker kommer en dag att betrakta 'Eurabien', det begrepp hon har myntat, som profetiskt".

DN: De räddas revelj

1 Kommentarer:

Knute sa...

Den beryktade DN-artikeln "De räddas revelj" gör reklam för de "islamofobiska" åsikter den angriper. Författaren kan inte undvika att föra fram en del fakta: I Stockholm driver muslimska ynglingar runt och "jagar ut icke-muslimer ur simhallarna". De "terroriserar skolor", "attackerar brandmän och ambulanser". Mordfrekvensen är "dubbelt så hög i Sverige som i USA" och som allra galnast i Malmö: där är "våldtäktsfrekvensen fem eller sex gånger högre än i Köpenhamn och barnvåldtäkterna har fördubblats på tio år".

Sen skriver han: "Åt detta skulle man kunna le. Man skulle kunna skratta och lägga det åt sidan, som ett kuriöst vykort från en hallucinerande dåre. Dessvärre är det inte möjligt." Alltså, han påstår på fullaste allvar att sådant inte händer. Karlen måste vara en fanatiker av något slag, så som han förnekar verkligheten.

Men i det politiskt korrekta Sverige är kanske sådana artiklar det enda sättet att upplysa om islams avarter. I alla fall vad Dagens Nyheter anbelangar.

Även dålig reklam kan vara effektiv

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.