03 juni 2008

Vad gör EU:s islamister om Iran attackeras?

En av årets mest spännande frågor är om USA eller Israel eller båda tillsammans kommer att anfalla Iran.

Vad gör islamisterna i Europa då? Protesterar lite eller blir mer handgripliga?

http://aftonbladet.se/nyheter/article299844.abHar iranska ambassader i EU en plan för hur man skall agera mot amerikanska och israeliska intressen i EU?

EU kommer att drabbas hårdare än USA om Iran attackeras. Orsaken är att vi har fler muslimer. Ca 20 miljoner mot USA:s sex miljoner.

Ovanpå det lär terrorismen spridas som en präriebrand runt vår jord, som ett svar på ett angrepp. Kommer judar och amerikaner gå säkra någonstans?

Vi europeer vill inte, att Europa skall bli en skådeplats för fler London- och Madrid-bomber.

Å andra sidan, hade vi haft lika lite muslimer i Sverige som vi hade på 50-talet, så hade vi inte haft mycket att oroa oss för.

"1953 uppskattades antalet muslimer i Sverige till omkring 500 personer. . . Enligt Islamic Center i Malmö finns 45.000 personer med muslimsk bakgrund bosatta i Malmö kommun. I regionen är siffran omkring 100.000 och på riksnivå 350.000."

http://www.basio.de/faktamuslim.htm

Men om Iran skaffar kärnvapen, innebär det ett hot mot inte bara Israel utan även mot EU, om vi inte behandlar våra muslimer med silkesvantar? Kan vi bli "finlandiserade" visavi Iran?

Läs Pat Buchanans initierade analys från den 6 maj på länken nedan!

"We are likely headed either for negotiations with Iran or war, after Bush returns from the 60th anniversary celebration of Israel’s birth."

http://buchanan.org/blog/?p=986

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Ja men var ska islamisterna bo då? De kan ju inte bo i sitt hemland och var ska de bo om de inte får bo någon annanstans? Nämen just det, de är ju inte Sveriges eller EUs ansvar...

Jean Moulin sa...

De flesta muslimska länder är islamistiska. Islamism = teokratism, som i Iran och Irak, Saudi Arabien, etc.

Anonym sa...

Sist jag kollade så fanns det ca 56 miljoner muslimer i Europa.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.