27 juli 2008

Bidragsfällan

Jean har tidigare berört hur svenskar gärna briljerar med sina fördomar om USA och då speciellt den, att vita amerikaner är rasistiska.

Lyndon B. Johnson startade "Kampen mot Fattigdom" och det är fruktansvärt sorgligt att se vad liberalanhängare har åstadkommit med alla miljarder sedan dess.
Star Parker, president of the Coalition on Urban Renewal and Education, säger:

"Efter 40 års misslyckande insisterar de fortfarande på att utvidga kampen och skyffla in ännu mer pengar. Hittills har över 3 trillioner (3+12 nollor) dollar använts för "kampen mot fattigdom" och hittills har vi inte sett någon framgång.
Kampen har pågått på fyra fronter... kriget mot familjen, mot sättet att tänka, mot traditioner och mot religion.
Den fattigdom vi ser idag är ett direkt resultat av att människor får barn utanför äktenskapet och att de sedan inte arbetar för att försörja sig.
Kriget startade mot den Svarta Familjen som de fullständigt förstört. Budskapet bestod av moralisk relativism och välfärdsberoende."
En mängd liberala politiker började förkunna för de svarta att det inte är fel att vara beroende av staten och därmed sådde man fröet som förstörde den Svarta Familjen.
Välfärdspolitikerna införde regler som egentligen betydde:
"Arbeta inte, spara inte, gift dig inte och vi tar hand om alla dina problem."
Resultatet ser vi nu när två utav tre graviditeter slutar med abort och 7 utav 10 svarta barn föds utanför äktenskapet!

Går vi vidare finner vi att 70 procent av fängelsekunderna kommer från dessa ofullständiga hem. Man bryter sönder familjen vilket leder till att människor blir beroende av Staten och agerar som oansvariga barn. Det gäller i alla länder där socialismen har övertaget , Sverige är ett typexempel.
Det är ett oftast medvetet kalkylerande av politiker för att skaffa makt och röster.

Den ras-relaterade problemen i Amerika har inget att göra med fördomar eller rasism. Det beror helt och hållet på den kultur som vuxit fram därför att svarta inpräntats att de inte behöver anstränga sig eller göra sitt bästa.
Ständigt uppmanar man vita att granska sig själva och sina eventuella fördomar men man uppmanar inte svarta att kritiskt granska den kultur som håller dem tillbaka och hindrar dem från att ta del av "Life, liberty, and the pursuit of happiness."

Ännu har man inte kommit så långt att vita kan kritisera den svarta innerstadskulturen men fler och fler svart ikoner vågar nu höja rösten. Bill Cosby är en av dem:
"Mina damer och herrar, människor på den nedre delen av inkomststegen lever inte upp till sin del av kontraktet. De agerar inte som föräldrar, de köper skor till sina barn för 500 dollar men tycker det är för dyrt med 200 dollar för "Hooked on Phonics" (ett läs-och-skrivprogram)
Barnen kan inte prata ordentlig engelska, de säger "Why you ain't,' 'Where you is"... och vi förvånas, tills vi hör hur mamma pratar. Alla vet att det är viktigt att kunna riktig engelska, man kan inte bli doktor när sådant strunt hoppar ur munnen."
Cosby riktar också uppmärksamheten mot svarta i fängelse:
"De är inga politiska fångar. De är människor som går omkring och stjäl Coca-Cola.
Folk blir skjutna över en bit sockerkaka och vi ropar: "De skulle inte ha skjutit honom!"
"Vad hade han där att göra med en bit sockerkaka i handen?"

Själv bor jag i Svarta Södern, i ett område där att man insett att man inte kan sitta på sin rumpa och bli försörjd av Staten eller också växte man upp utan att falla i den politiska bidragsfällan.

Bland de trettiotal närmaste grannarna är minst hälften svarta familjer. Sedan finns de några med asiatisk blandning, ett par hispanic och resten mest vita. Vi är alla som amerikaner i allmänhet och om vi vore rasister skulle vi inte låta barnen leka tillsammans, bada i varandras pooler, vi skulle inte låna verktyg, grilla tillsammans eller dela en öl över staketet.

Ni som så lätt slänger ur er ordet Rasism vet inte vad ni talar om. Nu ska jag göra en sallad inför söndagens grill- och- badparty!


How the Black Leadership Exploits Black America

Star Parker's Uncle Sam's Plantation

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Jag önskar att jag kunde leva i USA, lyssnar för tillfället på världens bästa låt alla katergorier:

Living in America med James Brown :)


Jag hatar svenskar och Sverige, trångsynta översittande jantelagare. Man säger gärna att svenskarna har många bra uppfinnare, dom uppmuntras verkligen inte av jantelagsstaten. Det är andra länder som satsat pengar på dom svenska uppfinnarna.

Jag är sjukt less på detta landet.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.