25 juli 2008

Den politiska korrektheten går amok

Beska droppar berättar om ett möte med Gestapo i år, 2008. Polisen grep en man som blivit misshandlad på ett tåg. De lät plågoanden gå efter att denne påstått sig bli kallad neger, vilket egendomlig nog är ett allvarligare brott än misshandel. Nu råkade det vara så att offret sade ordet efter han blivit slagen och inte innan, men det brydde sig inte polisen om utan såg till att han fick ytterligare en omgång misshandel i polisbilen på vägen till polisstationen!

Gestapo är alltså helt rätt beteckning på poliserna eftersom de så tydligt tog ställning för misshandlaren som var en svart man gentemot offret som var vit. Mer eller mindre brutala har väl polisen alltid varit, men varför så rasistiska? Är det för att de själva är så förbaskat rädda för att bli anmälda för hets mot folkgrupp?

Det riktigt allvarliga är att sådana här händelser driver folk i armarna på nazisterna, i hopp om beskydd. Ett fåfängt hopp kommer det att visa sig, nazister är en marginell företeelse, om än obehaglig. Men de finns, och det ger den politiska korrektheten en förevändning att fortsätta gå amok.

Polisen och rättsväsendet har fått helt fel instruktioner. De ska bekämpa våldsbrott och inte tankebrott. Vi behöver nya politiker, sunt förnuft är en bristvara bland riksdagens 349 självgoda ledamöter.

Tyvärr kommer de andra partierna att slå dövörat till när/om Sverige-demokraterna kommer in i riksdagen. I Norge fick Fremskrittspartiet 22,1 procent av rösterna i stortingsvalet 2005 men har inte mycket att säga till om. Huvudstaden balanserar på avgrundens rand. Under de senaste två veckorna har 18 turistbussar i Oslo satts i brand. Utländska prostituerade, tiggare och gangsters behärskar centrum. Norge är ett rikt land och därför mål för allvärldens lycksökare.

Stockholm kanske verkar lugnare, men under ytan kokar liknande galenskaper. Nej, den Skandinaviska halvön är utom kontroll, makthavarnas liknöjdhet har spridit sig i hela samhällsapparaten. Samtidigt slår de sig självbelåtet för bröstet och hånar Italien som försöker göra något åt problemen:

"Murar runt Europa är illa nog. Lika kränkande kan behandling innanför fästningen vara," skriver Sydsvenskan med anledning av att Italien har fått en lag som innebär att illegala invandrare och icke-italienska kriminella straffas hårdare.

För det första behövs murar runt Europa med tanke på alla de hundratals miljoner människor som gärna skulle komma hit. För det andra borde de som vistas i ett främmande land inte missbruka gästfriheten. Men i Sverige, här räcker det att säga "asyl" för att komma in i landet, och "kränkt" för att begå brott ostraffat. Och om de händelsevis skulle hamna i fängelse kräva att behandlas med silkesvantar.

10 Kommentarer:

Jean Moulin sa...

"Om det som sägs i denna faktaruta i Svenska Dagbladet den 30 juni 2007 stämmer, så är det alltså fritt fram att begå hatbrott och hetsa mot samt diskiminera svenskar. Ingen annan i Sverige får man göra det mot, men mot landets ursprungsbefolkning får man hetsa bäst man vill (om man vill)!"

Merit Wager

Anonym sa...

Det är väl alldeles självklart att i Sverige ska svenskar gå före. Att utlänningar ska straffas hårdare.

Folk som kommer hit utifrån kan det ställas högre krav på då vi vill ha en invandring som ska gynna oss. Det anser ialf jag.

Anonym sa...

Anonymen anser att utlänningar skall straffas hårdare. Skall då jag som inte är svensk medborgare men med svenska rötter få passera eller skall mina böter för fortkörning bli dubbelt så höga som anonymens?
Det är inte lätt att avgöra vilka som skall straffas hårdare. Skall en norrman ha högre straff än en tysk som blivit svensk medborgare?
När blir man förresten svensk?

Jag tror att allas likhet inför lagen är en bra princip. Nu tummas det på den eftersom bara vissa kan göra sig skyldiga till hatbrott men någon gång måste väl de svenska folkvalda nyktra till och inse konsekvenserna av sina påhitt?

Anonym sa...

Till Lasse.

Om du har svenskt ursprung och alltså är etnisk svensk så är du svensk. Men alla araber som vallfärdar hit kan aldrig bli svenskar. Man är inte svensk bara för att det står det på ett papper, svenskheten sitter i blodet.

Så svaret till din fråga "När blir man förresten svensk?" är således: man blir aldrig svensk, antingen föds man som svensk eller inte.

Ett land fungerear som bekant inte med en mångkultur, och att lära människor från andra raser det svenska systemet och kulturen är omöjligt. Men det betyder inte att Sverige bara skall bestå av svenskar. En viss invandring från människor av den germanska (ariska) rasen fördärvar givetvis inte landet - därför är inte "invandrare" och "invandring" ett problem generellt sett, utan problem kan uppstå när fel människor får komma över gränserna.

/ E

Anonym sa...

Mycket bra kortfattad sammanfattning av resultatet av den mångkulturella sinnessjuka utopin!

Italien visar nu vägen för det övriga slumrande europa.

Forca Italia! Forca Lega Nord!http://freesweden.org/blog/wp-content/uploads/01_gissa_vem_som_kommer_sist.jpg

Knute sa...

Tack för berömmet Vinterbadaren!

Knute sa...

Jag bryr mig inte om vad invandrarna har för hudfärg men vad de har i huvudet. De bör ha den för oss normala moralen att man inte ska misshandla folk. Hetslagstiftningen sätter grundlagen ur spel, inte en kotte törs säga ifrån eller försvara sig.

Anonym sa...

Anonymen missförstod nog lite min fråga om när man blir svensk eftersom hon/han svarar "man blir aldrig svensk, antingen föds man som svensk eller inte."
När jag arbetade i Sverige hade jag inte så få arbetskamrater som hade sitt ursprung i Ungern och andra f d kommunistdiktaturer, t ex Estland. De var födda utomlands av utländska föräldrar men kommit hit som späda.
De såg sig som 100% svenskar men det skulle alltså han/hon inte gjort?

Det är inte så lätt att definiera vem som skall få kallas svensk men att hänvisa till "blodet" är närmast mysticism och hjälper oss inte.

Knute sa...

http://wilson82's åsikter :

Skyldighetskedja:

1) Svensk media skapar en samhällsklimat där mångkultur och folk från andra länder hyllas, svenskar ses det ned på, svenskar är tråkiga och stela och har ingenting att vara stolta över, det krävs att svenskar blir berikade av andra kulturer, enligt svensk media, för att Sverige skall vara värt att leva i.

2) I Sverige behövs det inga pass (eller fingertoppar) för att komma in i landet, blir man avvisad kan man överklaga hur mycket man vill tills man av humanitära får stanna, det finns ingen som helst koll på om det är brottslingar eller krigsförbrytare som kommer in innanför våra gränser, alla är ju lika mycket värda.

3) Journalister vet att invandrare är överrepresentade vad det gäller brott och förstör våra bostadsområden, trots det fortsätter medias okritiska hyllningar. Folk får inte korrekt information och därför i val inte fatta rätt beslut i invandringsfrågan. Därför fortsätter massinvandringen, vilket leder till att kriminaliteten i Sverige kommer att fortsätta att öka. Grattis Sverige!

Jean Moulin sa...

Lagt in "Wilson 82" i vårt länkarkiv.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.