14 juli 2008

Dumsnutars Logik


Från Woodpile Report kommer nedanstående nyhetsrapport som ska jämföras med Demokraternas (Reid/Pelosi) svar på uppmaningen "Borra, Borra, Borra"!

Denna gång handlar det om brist på mat i landet och uppmaningen att odla mera:
"Plantera, Plantera, Plantera"!

Nyheter i tid-rumsförskjutningen:

Planer på att plantera större skördar nästa år har övergivits därför att det råder brist på mat nu. "Detta är ett problem som vi inte kan plantera oss ut ur", säger talesmannen för Jordbruksdepartementet.
Hon föreslår i stället alternativa initiativ som magsäcksförminskningar, utrotning av stor-ätare och en övergång till andra kalorikällor som träflis, termiter och återanvändandet av skräp på gatorna. "Det är tragiskt", säger hon, "men svältdöden drabbar de fattiga och minoritetgrupperna hårdast".

1 Kommentarer:

Anonym sa...

I Sverige finns det sannerligen mängder med åkrar, problemet är att dom är igenväxta med granar, iom att dom betalar sig bättre på dom marker som förr fungerade som åkrar. Nu ska det sägas att dom åkrarna där det växer skog där är det oftast väldigt dålig mark och där kan man sällan producera samma mängder. Men iom att priset på spannmål är så lågt så planteras även goda marker igen. Sen har vi miljömupparna som har genomfört en lagstiftning som gör att gammal fin åkermark övergår till den sumpmark det en gång var iom att mer eller mindre förhindrar dikning. Det borde införas dikningsvtång, men regeringen är så sjukt slapphänt.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.