29 juli 2008

Invandrat hatbrott på Pridefestivalen i Stockholm

"Självklart har ingen av de stora tidningarna eller nyhetskällorna avslöjat att det handlade om tre araber som utförde handlingen mot två svenskar, och inte heller hur dessa araber förnedrade de två männen och deras nationalitet, t.o.m. en lång stund efter att en av dem låg knivhuggen på marken. Detta trots att dessa tidningar mycket väl har delgivits alla dessa detaljer.

Under knivmisshandeln säger araberna bl.a. till offren att "alla svenskar är bögar", medan de sticker kniven i den ena av dem, helt oprovocerat."

Läs resten på
Robsten blog

De tre gärningsmännen ska vara 18-20 år, av utländsk härkomst och normal kroppsbyggnad, uppger polisen till Fria Nyheter.

Om man överhuvud taget ska laborera med begreppet hatbrott borde det gälla brott mot svenskar också, inte bara mot minoriteter. Gärningsmännen gjorde sig skyldiga till dubbelt hatbrott, eftersom offren attackerades både på grund av sin sexuella läggning och sin nationalitet.

Mediernas uppträdande är avskyvärt. De mörklägger. Hur många i det här landet har någon gång drabbats av invandrat våld? En halv miljon? "Ett oerhört övergrepp på ett folk och därför en statshemlighet." Snaphanen

svd sds aftonbladet

7 Kommentarer:

Steen sa...

Hej Knute - bara hur jeg kommer främ til tallet:


Voldsofre i Sverige , første halvår 2008:

2.756 anmeldte voldtægter

42 .043 anmeldte tilælde af “grov misshandel”

I begge kategorier er mainstreamkilder og politi enige om et mørketal på ca. faktor 10, selvom det i sagens natur er svært at vide.

Ergo:

Totalt for 2008 peger henimod : 84.000 “grov misshandel” 2008 og 5512 anmeldte voldtægter = 89.000 anmeldte ialt. x 10 = , altså muligvis op til 890.000 tilfælde af voldelige overgreb om året.

der til kommer 105 mord i første halvår 2008, hvor indvandrerandelen i den danske statistik er ca. 40 %

Fra Norge og Danmark ved vi at det etniske overvægt er massiv, så den etniske andel kan være op imod 400.000- 500.000 ofre for tilvandret vold. Et uhørt overgreb på et folk og derfor en statshemmelighed. Som jeg ser det, har Sverige ikke en kinamands chance for at undgå at alle disse enkelte menneskeskæbner samler sig i en stortragedie en dag. Ingen aner selvfølgelig hvornår eller hvordan.

Og jeg er ked af at sige det: ligesom jeg 13 måneder inden Anna Lindh mordet, udtrykte frygt for et politisk mord i Sverige, så har vi langtfra set det sidste politikermord derovre endnu.

http://www.bra.se/extra/pod/?action=pod_show&module_instance=21&id=481&statsType=P1&statsCounty=La&Year=2008&Quarter=2&type=3

http://snaphanen.dk/2008/07/28/en-islamisk-konspirations-t%c3%a6nker

Knute sa...

Jeg er taknemmelig for det Steen! Hvis nogen undrer hvordan jeg kan påstå sådan noget. De fleste vil jo ikke overgive sin tro på aviser og TV.

Tobias Struck sa...

Jag skrev om DN-artikeln utan att veta sanningen. Men jag anade den:

http://tobiasstruck.blogspot.com
/2008/07/import-av-hat-och-vld-mot-homosexuella.html

Jean Moulin sa...

Min styvson trodde att det var skinheads när vi såg på tv-nyheterna igår.

Jag svarade att hade det vart det eller nynazister, så hade de nämnt det.

Jag förklarade att om en gärningsman är icke-svensk, så antingen förtigs det eller tonas ned.

Det är en nödvändig "läsart". Ett slags motsvarighet till hur ryssarna läste mellan raderna under Sovjettiden.

"Rekordskörd" betydde bakslag, "förkylning" att en partifunktionär i Kreml fått sparken, osv.

Och ovanpå det, hotet om utlämning till annat land för åsiktsbrott genom den europeiska arresteringsordern. Vår motsvarighet till sibiriskt fångläger.

Vilket förtryck vi lever under!

Knute sa...

På den tiden jag var var folkpartist hade jag många och långa diskussioner med ungdomar som drabbats av muslimska invandrares våld och kriminalitet. Det ena exemplet efter det andra radades upp medan jag skakade på huvudet och försökte få en syl i vädret. Det är bara undantag, de flesta är inte så där, sa jag, och tänkte i mitt stilla sinne att det var för att invandrarna tog deras tjejer. Då för 10- 20 år sen var det mest bara arbetarklassungdomar som drabbades av eländet, nu börjar även andra dra åt sig öronen.

Jean Moulin sa...

Jag tycker vi måste få ut sanningen. Den som massmedierna och politikerna med sina hot om straff undertrycker.

Bevisligen manipuleras det med allmänhetens medvetande om verkligheten (min styvson är ett exempel).

Tips: registrera er på passagen.se
eller skriv till Fox News, Danske Folkeparti, norska fremskrittspartiet, Brussels Journal, etc och sprid sanningen!

Iakttag dock ett städat, icke-rasistiskt språk.

Den som inte gör det går fiendens ärenden!

Anonym sa...

Stockholms Tingsrätt, mål B 10568-08.

Alem Mohammad, Norsborg
911208-1998

Siyabent Sabahattin Gülen, Norsborg
920207-2493

Zahed Rezai, Skärholmen
920510-1414

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.