29 juli 2008

EU har öppnat dörren för illegal invandringEuropaunionens högsta domstol, EG-domstolen, politiserar och tvingar Irland och Danmark att acceptera obegränsad anhöriginvandring.

Detta är naturligtvis inte något "problem" för Sverige eftersom våra gränser redan är öppna för all världens lycksökare.

För illegala invandrare gäller det att på något sätt ta sig till Sverige eller någon annan medlemsstat (oavsett om det är olaglig inresa eller att de felaktigt hävdar asyl) och kringgå myndigheterna länge nog för att gifta sig med en EU-medborgare (som själv kan vara ny invandrare). Sedan har de enligt ett EU-direktiv en absolut rätt att permanent stanna här eller någon annanstans i EU.

Och naturligtvis, när de har varit bosatta i fem år kan även de bli "EU-medborgare", vilket innebär de har rätt att föra över sina mödrar och fäder, alla barn de kan ha, och morföräldrar och kusiner.

Hodjas blog

2 Kommentarer:

Steen sa...

EU får det tufft. Kun ét parti - De Radikale - på på EU og domstolens side. Anders Fogh kommer til at tage et opgør med EU, som han ikke bryder sig om. Men der er ingen vej udenom. Majoriteten for en selvstændig dansk fremmedpolitik, er for overvældende.

Knute sa...

Skönt att höra att Danmark håller ställningarna! EG-domstolens odemokratiska manipulationer måste stoppas!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.