14 juli 2008

Försök att förstå invandringsdogmatismen del II

Att ”ta debatten” med Sd har blivit ett indirekt sätt att demonisera alla som vill minska invandringen.

Att ”ta debatten” har blivit de skenheligas sätt att säga, att deras stöd för exakt nuvarande invandringssiffror gör dem etiskt överlägsna de som anser att siffrorna borde vara lägre.

Invandringens nuvarande nivå har blivit en lägsta möjliga nivå att önska sig, om man inte vill bli kallad ”främlingsfientlig”.

Jag undrar förskräckt om de verkligen inte vill att det skall finnas färre asylsökanden. Tänk om det inte hade kommit en enda asylsökande de senaste fyrtio åren. Då hade Sverige varit betydligt mindre mångetniskt och mångkulturellt. Och, enligt anhängarna av mångetniska och mångkulturella samhälle, t ex Carl Bildt, ett tråkigare samhälle.

Så det positiva med krig och förtryck är att det skapar asylsökande, som kommer hit och bosätter sig i stora antal. Så måste ju multi-kultingarna resonera.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

intressant resonemang i sista stycket.
de går nog å använda till att slänga i ansiktet på nån PKit

Anonym sa...

Glöm inte att de skenheligas politik bygger på att ngn annan betalar notan. Få, om ens ngn, av dessa multikultiförespråkare är beredda att plocka upp notan själva. Därmed är migrationspolitiken intimt sammankopplad med skattepolitiken.

Utan ett abnormt högt skatteuttag, som Sverige onekligen har sen 70-talet, är det omöjligt att finansiera en politik där 80-90% av invandrarna utgörs av arbetslös improduktiv röstboskap. Vi måste KRÄVA raka besked om exakt hur våra skattepengar används av politiker som godtyckligt använder dessa medel utan nöjaktig redovisning, när de i själva verket är satta att förvalta samhällets resurser.

ALLA kostnader för migrationspolitiken ska fram i ljuset. Allt annat bör ses som trolöshet mot huvudman, dvs mot Sveriges skattebetalare.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.