15 juli 2008

Jihad är på riktigt, inte bara på TV

Nyligen varnade en en före detta FN-kapten för att Sverige riskerar att bli som Libanon. Men sådant begriper inte våra politiker. Deras kunskaper om islam är för dåliga. De försöker inbilla sig själva, och oss, att islam är en oförarglig religion medan den i själva verket är en härsklysten och blodtörstig politisk ideologi.Brigitte Gabriel upplevde inbördeskrigets fasor i Libanon:

"När muslimer och palestinier började jihad mot kristna år 1975 visste vi inte ens vad det ordet betydde. Vi hade tagit in dem i vårt land, låtit dem studera sida vid sida med oss i våra skolor och universitet. Vi gav dem jobb, delade med oss vårt sätt att leva. Vi insåg inte djupet av deras hat mot oss som otrogna. De såg på oss som fiender, inte som grannar, vänner, arbetsgivare och kollegor.

En hel del muslimer strömmade in från muslimska länder som Iran - grundare och anhängare av Hizbollah, en av de ledande terroristorganisationerna i världen i dag. De kom från Somalia, Sudan, Syrien, Jordanien och Egypten. Det libanesiska inbördeskriget var inte mellan libaneser, det var ett heligt krig som muslimerna förklarat mot de kristna i Mellanöstern.

De började massakrer på kristna, stad efter stad. Fruktansvärda händelser som västerländska medier sällan rapporterade. En av de mest vidriga handlingarna var massakern i den kristna staden Damour där tusentals kristna slaktades som får. Några muslimer steg in i ett skyddsrum och fick se en mamma och en pappa som gömde sig med en liten baby. De band ett av barnets ben till mamman och ett ben till pappan och drog isär föräldrarna så att barnet delades. En nära vän till mig blev sinnessjuk eftersom de tvingade henne att slakta sin egen son. De band henne i en stol, band en kniv i hennes hand och genom att hålla hennes hand tvingade de henne att skära av sin egen sons hals. De urinerade och hade avföring på altare i kyrkor med sidorna i Bibeln som toalettpapper. De gjorde så många saker så jag behöver inte gå in mer i detalj. Du har fått en bild av det."

Läs mer om Brigitte Gabriel här.


Runtom i Europa övertar muslimska "ungdomar" makten över hela stadsdelar, ja till och med hela städer. Polisen står maktlös därför att på dessa platser är det sharia-lagar som gäller. ”Där är ditt land och här är mitt land... alltså det dina politiker så givmilt har gett mig. Och i mitt land visar du dig på mina betingelser, även om det tidigare var ditt.” Snaphanen

De muslimska gängen skiljer sig från "vanliga" ungdomsgäng därför att de har en religion i ryggen som ger dem en stark känsla av "rättfärdighet" emot icke-muslimer. För någon dag sedan avslöjades att en imam i Londons
mest kända moské förespråkar hand- och halshuggning. "Döda dem" skränade han hatiskt, "piska dem".

Slutsats: släpp inte in fler muslimska "flyktingar" i Sverige, men låt de kristna få stanna. Att behandla religionerna lika är ett förräderi som leder till att vi förlorar vår frihet och demokrati. Det borde den mest inbitne ateist begripa att islam är ett större hot än kristendomen. Att så splittring mellan kristna och sekulära bäddar för Västerlandets undergång.

8 Kommentarer:

Unknown sa...

Det som hände i Damour var både fruktansvärt och brottsligt även om man tvistar om antalet offer, uppgifterna varierar mellan ca 30 - 580.
Men till det libanesiska inbördeskrigets historia hör också att den kristna falangistmilisen två dagar tidigare hade gått in i Karantina och massakrerat ca 1000 civila kurder, armenier och libanesiska/palestinska muslimer.
Det libanesiska inbördeskriget hade få hjältar på någondera sidan.

Knute sa...

Ett bevis för att islam = terror är Saudiarabiens flagga på vilken trosbekännelsen står skriven över ett svärd. Här kopplas alltså trosbekännelse och vapen ihop. Hade flaggan utformats i modern tid hade den sett ut som Hizbollas flagga med trosbekännelse och maskingevär. Eller som Kurt Westergaards teckning av Muhammed med en bomb i turbanen.
Att denna teckning väcker vrede beror alltså på avsikten med den. På samma sätt fungerar lagstiftningen om hets mot folkgrupp. I en moské går det an att citera blodiga verser ur koranen. Men är din avsikt med citaten att visa vilken ruskig religion muslimerna har, ja då kan du bli dömd för hets mot folkgrupp! Bort med den lagen!

Et dansk mesterværk

Knute sa...

EU-kommissarien Margot Wallström säger på sin blogg:

"This evil man has insulted islam and it is a very bad thing to do today because in Europe we ar all very kind towards each other and we have created multucultural societys who shall bring us together and therefore there is no place for Lundgren and his blogging."

Kurt Lundgren

Unknown sa...

Har googlat på det citat du har hittat på MW:s blogg:
- "margot wallström" evil Lundgren - men den enda träffen jag får är på din egen blogg.
Skicka permalänken till citatet på MW:s blogg.

Knute sa...

Jag tvivlar på att Margot Wallström skrivit det där, trots likheten med hennes svengelska. Det var den gode Kurt Lundgren på Östra Ölands fria horisont som behagade skämta.

Unknown sa...

Varför citerar du det då?

Knute sa...

Citatet illustrerar hur EU:s hatbrottslagar beskyddar islam-inspirerad terrorism.
Se min kommentar om Saudiarabiens och Hizbollahs flaggor versus Kurt Westergaards teckning av en turbanbomb, alla med den islamiska trosbekännelsen påskriven.

Knute sa...

Enligt BRÅ kan bara personer från majoriteten utsättas för hatbrott. Ett invandrargäng som angriper "svennejäveln" begår inte hatbrott enligt denna denna konstiga lag.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.