21 juli 2008

Landet runtI sommartider gör man ju gärna utflykter och hälsar på släkt och vänner runtom i Sverige. En förändring från förra sommaren är att man nu ser araber och afrikaner i varje stad och by. Det är svenska staten som placerat dit dem. På eget bevåg hade de inte hittat dit, för vad finns det för jobb åt dem?

De ser glada ut över att ha kommit till vårt generösa land. De ler vänligt och jag ler tillbaka. Som minister Orback i den förra sosseregeringen sa: bäst att vi är snälla mot dem, för en dag är de i majoritet.

Visst ska vi visa kristlig snällhet och medmänsklighet. Men inte för att vi är rädda för dem. Hur resonerar de politiskt korrekta invandringsentusiasterna egentligen?

Bilden: Otack är världens lön. Invandringsentusiasten Reinfeldt möttes av talkörer: "Hata, hata! Reinfeldt tar våra pengar."

Nu har
gravar skändats igen, denna gång i Torsby i Småland. Jihad mot kristna?

Läs även Rapport från Svenneland och Ungdomsgängens repertoar

4 Kommentarer:

Jean Moulin sa...

Det är naturligtvis blandade känslor som väcks.

Jag har nyligen själv gett prov på det här: man känner givetvis ingen fientlighet mot enskilda individer, som man inte vet något om.

Däremot ser jag med sorg och oro på de yttre tecknen på en massinvasion, för att inte säga kolonisering. Frågan är om Eurabia förverkligats mer än i Sverige; det skulle vara i trångbodda Holland och Belgien samt vissa delar av Frankrike, i så fall.

De yttre tecknen kombinerat med ändlösa rapporter om mord, våldtäkter och annan kriminalitet,
fortsatt massinvandring, den juridiska diskrimineringen av vita svenskar,punktvis islamisering, oro för vad man får skriva utan åtal (Kalmar-journalisten Kurt Lundgren uttryckte nyss oro för att bli utlämnad till annat EU-land för "islamofobi"), den fräcka och vidriga censuren i massmedierna.

Som en arbetskamrat sade: tänk om Anders Eklund varit turk eller kurd eller om han Hagamannen varit det, hade det varit hela bilagor om dem i tidningarna?

Tror inte det va.

Jag känner mig rädd för framtiden. För mina barnbarns framtid. Därav det ständiga letandet efter utvägar att erbjuda de prestigebundna politikerna, så att de skall tordas försöka hejda floden med invandrare. Snabbt.

Klockan är inte fem i tolv, hon är fem över!

Vi svenskar har rätt att ha ett eget land också.

Unknown sa...

Vad gäller gravskändningen i Torsås är det nog för tidigt att säga att det handlar om "jihad", snarare verkar det handla om ett svenskt fyllo.
Mera medvetna gravskändningar brukar annars utföras av svenska/norska satanister - mot kristna gravar- eller svenska nazister - mot judiska gravar.
Vad gäller namngivningen vid uppmärksammade brott så namngav pressen Márquez Jara, Mijailo Mijailović och Rahmi Sahindal. Bara för att ta några namn i högen.
En första förutsättning för publicering är dock att man ska veta vem som är skyldig eller ha en grundad anledning att tro, inte - som du ovan - bara gissar

Knute sa...

För ett halvår sen vandaliserades kyrkogårdar i Helsingborg. Jag skrev då:

Gravskändarna kanske inte gillar kristna kyrkogårdar. Hur skulle de annars få för sig att strö ut en urna med aska? Slå sönder gravstenar på flera hundra kilo så bara flisor återstår? Kommer de att ge sig på kyrkobyggnader nästa gång?

http://everykindapeople.blogspot.com/2008/01/ungdomsgngens-repertoar.html

"Under min kvällspromenad gick jag inom kyrkogårdarna och såg flera välta gravstenar. Förövarna valde enbart att välta den med ett kors på. Gjorde förövarna ett medvetet val av vilka gravstenar som skulle vandaliseras?"

http://blogg.aftonbladet.se/10226/perma/684384

Det är möjligt att det tidigare mest var fyllon och satanister som var i farten men nu går en våg av angrepp på kyrkor och kyrkogårdar över Europa.

Anonym sa...

claes leo, underligt att du alltid tar samma utländska namn "ur högen". När vi får se utländska våldtäktsmän, pedofiler och terrorister skärskådas på 12 sidor i kvällsblaskorna så kanske vi tror dig. Att det finns betydligt fler utländska namn som skulle vara givna i kvällspressen blir uppenbart om du ngn gång får tillfälle att besöka en A- eller B-klassad fångvårdsanstalt i Sverige. Det finns nämligen ytterst få etniska svenskar intagna där.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.