23 juli 2008

Los problemas

Ola comprades,

jag har trubbel med min blogger-anslutning, eftersom jag kan lägga upp You Tube-klipp här, så det ser ut som en liten tv-apparat, men det kommer inget ljud.

Så var det inte igår, men har varit det idag.

Däremot kan jag via länk, som nedan, ansluta mig till You Tube och lyssna på klipp, så det är inget fel på mitt ljudkort utan enbart på min blogger-anslutning.

Underligt eller hur? Har någon hacker där ute någon förklaring?

http://www.youtube.com/watch?v=Xy1dL2p1lJY&feature=related

7 Kommentarer:

Jean Moulin sa...

You know what?

Ljudet där nere till höger på skärmen var avstängd. Vem har gjort det? Inte jag.

Knute sa...

Jon Stewart är jude men verkar inte gilla Israel något vidare. Han verkar inte heller bekymra sig över att hans video-clips används av antisemiter och islamister. Visst har han charm, det har Obama också. En typiskt lättköpt liberal charm som inte inser hur farlig den islamiska terrorn är.

Knute sa...

Jag googlade lite och fann detta:
"Jon rocks! Down with the terrorist state of Israel and the zionist murderers!"
Tack ska du ha, han inte vara bra.

Knute sa...

Nu gissar jag att det blir läge för den sedvanliga Israel-Palestina-diskussionen, så det är lika bra att jag drar mina argument med en gång:

Vi i väst är navelskådare och orkar inte sätta oss in i islamisternas världsbild. För dem är islam ett ständigt krigstillstånd tills världen är erövrad.

Om man ska lära av historien så innebar Jerusalems fall 2 oktober 1187 att islam kunde marschera hela vägen mot Konstantinopel, Budapest och Wien. Medan Europas herrar precis som nu var upptagna av sitt.

Jag är inte så hemma på amerikansk politik, men är tacksam över att USA inte isolerar sig utan stöder Israel. I det avseendet är AIPAC bra. Israel har rätt att existera. Faller Israel står Europa på tur.

Jean Moulin sa...

Vore jag av judisk härkomst, så skulle jag oroa mig mer för tabun mot kritik av Israel och Israel-lobbyn i USA än för judisk satir mot Israel.

Verkar det vettigt att man inte skall få kritisera judiska politiska organisationer, när man får kritisera svenska politiska organisationer?

Frontpage Magazine, som jag gissar står AIPAC nära, kritiserar ofta den vänster-liberala judiska medborgarrättsrörelsen ADL.

Citat från ADL:s hemsida om immigration:

"As an organization with a long and proud tradition of defending civil liberties for all, ADL has in recent years taken a lead role in exposing the virulent anti-immigrant and xenophobic rhetoric that has risen to the surface as part of the national debate over immigration. ADL speaks out against discrimination and bigotry and advocates a meaningful and substantive policy that honors America’s promise as a nation of immigrants."

http://www.adl.org/Civil_Rights/immigration.asp

Beträffande Israel-lobbyn.

Den typiska reaktionen från vissa är att det är antisemitism att påstå att det finns en Israel-lobby.

Här ett citat från AIPAC:s hemsida:
”America’s Pro-Israel Lobby”:
aipac.org

Om nu AIPAC får kalla sig Israel Lobby, varför får man inte tala om en Israel-lobby?

Jean Moulin sa...

Beträffande "Jon rocks! Down with the terrorist state of Israel" etc.

Lasermannen John Ausonius påstod sig vara inspirerad av Ny Demokratis invandringskritik.

Alltså skulle Ny Demokrati inte framfört någon sådan?

Knute sa...

Självklart ska Jon Stewart få säga vad han vill, även om hans humor kan missuppfattas av dem som inte har hans grundläggande lojalitet med det judiska folket.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.