30 juli 2008

Muslimskt våld mot homosexuella

Lärarfacken vill motverka diskriminering av homosexuella inom EU. I en artikel i Sydsvenskan pekar de ut Estland, Lettland, Litauen, Polen, Rumänien samt Italien som särskilt ovilliga att sluta HBT-personer i sin famn.

Det är möjligt att det i dessa länder är svårt att bli lärare om man är homosexuell. För övrigt ett tufft jobb med tanke på den ökande andelen muslimska elever. Islams homofobi är svår, för att uttrycka det milt. Men det blundar Europas marxistiska lärarkår för. Barnen ska hjärntvättas med att muslimer är diskriminerade. Att islam påbjuder att homosexuella ska förföljas och kvinnor förtryckas står inte på schemat.

Som man alltså kunde vänta nämns inte muslimska invandrares våld mot homosexuella i artikeln. Ändå är det ett mycket större problem än ogillande attityder hos vanliga européer. Under Europride-festivalen i Stockholm inträffade något som ofta händer men aldrig skrivs om i tidningarna: tre män av utländsk härkomst överföll två svenska homosexuella män. En blev allvarligt knivskuren. "Utländsk härkomst", enligt polisen, "araber" enligt en person med nära anknytning till en av de angripna männen.

Den svensk-palestinska miljöpartisten Yvonne Ruwaida kommenterar dådet i
Aftonbladet: "De här attackerna är inte bara från enstaka individer som blivit knäppa utan de kommer från en miljö där hets och hat mot homosexuella är vanligt."

Ruwaida brukar försvara muslimer och islam i vått och torrt, så hennes uttalande är förvånande. Kanske hon inte visste i att gärningsmännen var araber? TV och tidningar har ju mer än gärna antytt att de skulle vara skinheads eller nynazister.

Trots allt fagert tal så är varken media, politiker eller fackliga företrädare ett dugg intresserade av att beskydda homosexuella. Det är bara läpparnas bekännelse. De är så rädda för islam att det bara går att jämföra med hur folk var rädda för nazismen en gång i tiden.

Muslimskt våld mot homosexuella, del 2

"Når jeg hører alibiargumentet “…hvad islam også er..” tænker jeg altid på at Ted Bundy ikke blot var psykopatisk seriemorder. Han kunne såmænd også være fantastisk charmerende og er det ikke lige så væsentligt, hvis man gerne vil give et nuanceret billede? Eller spørge: - Banker din mand dig? - Ikke hele tiden! Men virkeligheden presser sig altid på." Skriver Drokles på bloggen Monokultur

3 Kommentarer:

Anonym sa...

APROPÅ EUROPRIDE-FESTIVALEN

I ”Info-centret” i Pride Park i Tantolunden kan besökarna naturligtvis köpa allehanda prylar. Massor av HBTQ-prylar. T.ex. BADGES, VISSELPIPOR, EUROPRIDE-VYKORT osv.

Förmodligen också, även om det ännu inte sägs på festivalens hemsidor, t.ex. det förra året så populära sommarspelet DILDO KUBB, ett familjespel med penisatrapper. Den stora försäljningssuccén bland de festivalprylar, som inte nämns, blir nog ändå i år HAPPY CHILD-DOCKAN. Som ser ut så här:

http://www.malmgrenpaintings.se/1984_delsida.htm

Lämplig och mycket uppskattad present också till svenska politiker i allmänhet, oavsett partibeteckning och sexuell läggning.

Tala om masspsykos i 30- och 40-talens Hitlertyskland och i all världens bönehus och frikyrkotält. Här på prajden i Stockholm kan alla se sig överträffade. Under avslutningsparaden genom Stockholms gator väntar man sig 80.000 deltagare och minst 800.000 jublande åskådare.

Knute sa...

Info, tack för informationen! Just nu saknar jag ord för att beskrivna min häpnad. Masspsykos, just det.

Anonym sa...

En intressant sida om hur homo-lärare har en egen grupp inom lärarförbundet.
Om sexuell inriktning, som de hävdar, inte har någonting att göra med hur man arbetar som lärare, varför behöver de då en egen facklig undergrupp?

http://www.traditionalvalues.org/modules.php?sid=95

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.