14 juli 2008

”Mener norske jenter frister til sex”


”Jeg vil ikke legge skylden for voldtektene på de norske kvinnene. Men norske kvinner må innse at vi lever i et flerkulturelt samfunn, og innrette seg deretter.”

Dagbladet

17 Kommentarer:

Anonym sa...

Man trodde att man hade hört allt, men detta?
Låter närmast som de råd som utställdes till tyska kvinnor under den sovjetiska invasionen 1945, "klä er som män, försök se gamla ut så undgår ni våldtäkt".

En sak har den norska akademikern rätt i, våldtäkt ses inte som ett allvarligt brott i muslimska länder (åtminstone inte om offret är icke-muslim eller gift med gärningsmannen). Vem minns inte det stackars filippinska hembiträdet i Saudiarabien som fick nog av våldtäkter från sin arabiska arbetsgivares sida och slutligen hade ihjäl honom i självförsvar, bara för att senare bli dömd till döden av en shariadomstol i Ryadh.

Anonym sa...

Det är knepigt, det där.
Alla vet att man inte får stjäla cyklar och bilar tex. men ända låser vi våra fordon. Jag undrar varför?

Jean Moulin sa...

Anonym,

hot går hem.

Ökad risk för våldtäkt får säkert den preventiva effekt du antyder.

Det är bara en tidsfråga innan svenska kvinnor uppmanas att sluta klä sig utmanande.

Hur det sen skall funka med bara bröst i simhallar, det vet i tusan.

Men det kanske blir separata tider för muslimer och kuffer.

Men bör man ge efter, tycker du?
Hur långt skall man backa?

Är det inte bättre att säga att taket för vår tolerans är nådd?

Det är märkligt det här med asylsökande.

Under kriget tog vi emot judiska flyktingar från Danmark, som förresten inte åkte tillbaka dit på semester, så länge den tyska ockupationen varade.

Jag har inte heller hört att denna flyktingström medförde ökad brottslighet.

Samma sak med de baltiska flyktingarna direkt efter kriget.

Och de ungerska och tjeckiska och grekiska flyktingarna.

De genererade ingen invandrarbrottslighet att tala om.

Troligen för att a) de var riktiga flyktingar och tacksamma sådana, b)
de kom från kristna länder på europeisk mark.

Berit sa...

Vänsterns ideologi, inkluderande brott och straff, "mjukisattityden" har gett oss ett samhälle där polisen inte törs jaga bankrånare, räddningspersonal kan inte utföra sitt arbete, vanliga medborgare blir nedslagna och våldtagna utan att brottslingarna åker fast eller straffas.
Samtidigt är det fult och förbjudet att försvara sig själv. Vi kommer snart att få höra att om man bär dyrbara klockor eller smycken, har en fin bil eller annat åtråvärt kan man skylla sig själv.
Se bara hur det går för ungdomar som går omkring med mobiltelefoner.

Anonym sa...

Vi har accepterat att om bilen inte är låst får vi inte ut försäkringen, samma med cyklar även om de förvaras i ett källarutrymme. Kvinnor kommer också att acceptera att det är "fridfullare" att täcka kroppen med tygskynken. Det kallas självbevarelsedrift.
Så länge som vi inte kännbart straffar uslingar får vi fler av dem. Hur säger vi "taket för vår tolerans är nådd" när vi inte ens får försvara oss själva?

Tobias Struck sa...

Icke-västliga immigranters våldtäkter mot etniskt nordiska kvinnor är lågintensiv kolonialistisk krigföring.

Det storstatligt garderade storkapitalets polis dras undan från de fattiga vita. Marknaden skall vidgas till vilket socialt pris som helst.

Lösningen står inte att finna i vårt parlament, där topparna köps av Bilderbergarna.

Lösningen står att finna i nya sociala och ekonomiska, etniskt och moraliskt/andligt baserade lösningar, som jag och Robert Almgren presenterar i denna bok:

frihetsguiden.blogspot.com

Vi måste mobilisera. Vi måste slå tillbaka. Vi måste överleva. För folket. För individens frid och frihet. För världens upplysning och andliga ledning.

Den som BARA skriver, läser eller funderar, gör absolut ingenting. Tryggheten föds i vardagens strukturer, inte i veckade pannor.

Anonym sa...

Vänligen, lär följande,
Enligt det politiskt korrekta Sverige gäller följande: "En invandrare gör aldrige fel. Om utifall att och av någon outgrundlig anledning en invandrare gör fel, så är det alltid det svenska samhället eller svensken det är fel på"!!!!

Anonym sa...

Unni Wikan ser verkligheten som den är, inte som hon vill den skall vara.
Hon varnar också kvinnor för att bjuda hem muslimska män om de nu inte beslutat sig för att ha sex med dem.
Förmodligen kommer hon att få massiv kritik för sina uttalanden men den är naiv som inte inser att vi lever i ett mångetniskt samhälle och därför måste vara försiktig.

Tobias Struck sa...

Lasse. Problemet är inte kulturellt på det sättet: Männen vet vad "nej" betyder. Men de vill expandera sina revir - våldtäkter används ju även som demoraliserande terror i krig.

Norges sak är vår. Protestera mot den lågintensiva och instinktiva kolonialistiska krigföringen mot vårt nordiska folk. Förena dig med Frihetsguiden och mobilisera - andligt såväl som socialt och fysiskt.

Anonym sa...

Tobias för ett fördummande krig mot alla.

Anonym sa...

Jag såg en ung blivande mamma idag. Hon gick på den väg jag cyklar på varannan dag. Hon var otroligt vacker och höggravid.
Kvinnan kom där gående me en hund ooooooooch hon var klädd i joggingbyxor,ett litet linne,hon var brunbränd och det vackra blonda håret var uppsatt i nacken i en sk, hästsvans.Jag glade mig åt hennes ungdom och skönhet trots att jag själv är kvinna.
Kvinnan skall snart föda sitt barn. Vad kommer detta barn att möta i sitt liv här i det alltmer mångkriminella samhället? Om jag var i hennes kläder idag hade jag aldrig fött barn.Detta barn har ju bara fasa,mörker,hat,våld och död att se fram emot.
Jag drabbades av en svår melankoli!
Sitter här och tänker och kommer fram till en teori.
Om alla svenskor ,och nu menar jag svenskor, vägrar föda barn under två närmaste åren, utan på våra KK,s föds bara Muhammeds och liknande,skulle inte detta leda till en nationell katastrof?
Har läst någon stans att jordens problem med överhettning, torka och floder beror på att vi är för många invånare på denna planet och det har vi blivit sedan 60-talet.
I den här artikeln jag läste så framhölls det som en helt godtagbar teori att om de två nästa generationerna som kommer bara får rätten att producera ett barn,och det gäller ALLA,på jorden boende människor,så skulle jordens befolkning halveras på två generationer. Nedslitningen och överutnyttjandet av resurserna skulle upphöra och en bättre och hälsosammare värld skulle uppstå.
Men vad skulle muselmanerna tycka och hur skulle de ställa sig till detta?Jag tror inte att dessa människor som varken kann skriva eller läsa förstår innebörden i detta. Men det är en helt hållbar teori och jag vill gärna veta vad bloggarna tycker om detta som jag lagt fram.Tack!

Anonym sa...

Unni Wikans uttalanden är djupt stötande.

Men alla inser ju, att om politikerna inbjuder befolkningen i Kairos slum att bosätta sig i Sverige, Norge, Danmark osv - då tvingas skandinaviska kvinnor bete sig som de skulle göra, om de befann sig i Kairos slum dvs betydligt mer försiktigt.

Tobias Struck sa...

Anonym. Nej, du kan inte skylla din dumhet på mig. Och nej, jag krigar inte mot den som behandlar mig med respekt. Väldigt enkelt. Men du kan helt enkelt inte lära dig detta, så jag antar att du saknar drivkrafter. Det är emellertid inte mitt problem att du förslappas och att dina nära och kära är oskyddade.

Anonym sa...

Så indbyder den muslimske uniform også til vold, og bæreren af den må selv indestå for følgerne.

falkeøje

Anonym sa...

Her er data som viser at der sker mange flere voldtäkter i Muslimsk dominerede områder!

http://gandalf-reconquista.blogspot.com/2006/11/have-you-daughter.html

Ab initio

Anonym sa...

Vänta bara tills någon högre politiker blir "butt-fucked" av en muslim! Då lär det bli annat ljud i "trumpeten"!!!!

Anonym sa...

Så gå bare i gang.
Det ender med en borgerkrig, men så ligger politikerne, som de selv har redt.

falkeøje

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.