30 juli 2008

Våld mot homosexuella och annat barbari

Tre pojkar har anhållits för överfallet i Tantolunden på Södermalm i Stockholm under Pridefestivalen då två homosexuella män knivskars och rånades. De anhållna pojkarna är kända av polisen sedan tidigare. En kommer från Turkiet, två från Afghanistan. Angående deras identitet, se kommentar nedan.

Muslimska invandrare borde slå dövörat till vad Koranen och imamer säger om homosexualitet. I det här landet är människors sexuella läggning deras privatsak. Det är inte tillåtet att ta homosexuellt beteende som en förevändning för att misshandla folk.

Hatbrottslagen är totalt misslyckad. Eftersom både muslimer och homosexuella räknas som minoriteter sitter Diskrimineringsombudsmannen med armarna i kors och låter förföljelsen pågå. Avskaffa DO och låt polis och rättväsende använda de lagar vi redan har.

Bruce Brawer skriver om hur den liberala mångkulturalismen har gjort Europa sårbart för attacker från unga muslimer mot kvinnor och homosexuella:

Det ökande våldet mot homosexuella i Europa har samma orsak som det stigande antalet våldtäkter. Eftersom antalet muslimer i Europa växer, och andelen muslimer som är födda och uppvuxna i Europa också ökar, är många muslimska män benägna att se Europa som en del av Umma (den muslimska världen), och tror att de har rätt och skyldighet att hävda sharialagstiftning i de städer där de bor, och att aggression från deras sida sannolikt inte leder till något straff.

Sådana män behöver inte vara aktivt religiösa för att känna att de har carte blanche att attackera öppet homosexuella män och icke-undergivna kvinnor, vars frihet att leva sina liv som de vill är en av de mest framträdande symbolerna för att Västerlandet trotsar ”den heliga lagen”.

Multikulturalister kan inte erkänna allt detta. Även om det finns några journalister som skriver om brutal misshandel av homosexuella är det få som nämner att förövarna är muslimer, och de som gör det vinklar det till att förövarna går till angrepp som ett desperat svar på sitt eget förtryck.

Det är mycket tydligt vad som händer här – och vart vi är på väg. Europa är på väg att islamiseras, och har nått en punkt där homosexuella människors rätt till liv, frihet och strävan efter lycka är direkt ifrågasatt, både av kniv-viftande mobbare på gatan och av skattebetalarna finansierade ligister vars organisationer redan har status som näst intill statliga myndigheter. Sharialagar må fortfarande vara ett främmande begrepp för vissa västerlänningar, men de stirrar homosexuella européer rätt i ansiktet - och pekar mot en iskall framtid för alla fria människor.

* * *
Uppdatering på grund av ett par kloka ord av Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson:

- Homo- och bisexuella ser inte något annat parti som stödjer dem i deras rädsla för den växande islamiseringen.
Är hbt-vänligheten ett sätt att plocka röster?
– På så sätt att vi har ensamrätt på att kritisera islam som är det största hotet mot den homo­sexuella minoriteten.

Tidigare inlägg: Muslimskt våld mot homosexuella

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Finns bara en sak att göra.
Man måste våga kritisera islam
och lagstifta för att kunna berättiga detta.

Islam förstör vår värld!

Anonym sa...

"Hatbrottslagen är totalt misslyckad. Eftersom både muslimer och homosexuella räknas som minoriteter sitter Diskrimineringsombudsmannen med armarna i kors och låter förföljelsen pågå."

Jag vill förtydliga för dig några saker där du har fel.

Det är inte så att homosexuella, muslimer, judar, och svarta är skyddade från att bli åtalade för hatbrott eftersom man själv tillhör en minoritet.

Om en homosexuell etnisk svensk slår någon svart kan han bli åtalad för hatbrott. Om en heterosexuella svart heterosexulell slår någon homosexuell kan han bli åtalad för hatbrott.

Det är inte DO som avgör ärenden om diskriminering emot homosexuella och bisexuella. Det är HomO. Och HomO struntar i vilken etnicitet som den som eventuellt diskriminerat haft. Efter 1 januari 2009 så samlas alla myndigheterna och ombudsmännen mot diskriminering i en gemensam myndighet med en gemensam lag mot diskrimering. Då får även transpersoner, personer som tillhör ett kön biologiskt men som helt eller delvis identifierar sig med det andra könet, lagligt skydd mot diskriminering.

Det är polisen som utreder hatbrott, inte några ombudsmän.

Sådärja, några fakta inför att du återigen ska skriva något om det här.

Bengt Held

Knute sa...

Tack Bengt Held! Jag hoppas du förstår att jag avsiktligt satte problemet på sin spets.
För ett problem är det:

"Vi har ju ett slags prejudikat i JK:s vägran att åtala för de ljudkassetter som på arabiska uppmanade till mord på judar med hänvisning till att sådan retorik ingick i konflikten i Mellanöstern."

Se Jean Moulins postning:

http://everykindapeople.blogspot.com/2008/07/dda-en-hetero-svensk-aldrig-hatbrott.html

Anonym sa...

Ja, man kan vara kritisk emot JK:s uttalanden. Hans försvar att de det är retorik som är en del av Mellanösterkonflikten är givetvis absurt. Men det har inte i sig med att det var en etnisk minoritet i Sverige som hetsade. Hade det varit ryssar som skrivit det där eller japaner om judar så hade ju inte JK kunnat hänvisa till Mellanösternkonflikten.

Fakta är alltså att minoritetspersoner kan bli åtalade för hatbrott. För de flesta människor är ju även del av någon majoritet. En heterosexuella invandrare tillhör majoriteten heterosexuella. Och en etniskt svensk bög tillhör majoriteten etniska svenskar.

Om man sedan ska kalla det hatbrott även om man slår någon för att vederbörande är etniskt svensk eller heterosexuell är ju en annan men iofs intressant debatt.

Bengt Held
Liberal

Anonym sa...

Man kan lätt kontrollera med Stockholms Tingsrätt vilka som sitter häktade. Mål B 10568-08, kontakta avdelning 2.

Alem Mohammad, Norsborg
http://www.inkomstupplysning.se/s/911208-1998/1

Siyabent Sabahattin Gülen, Norsborg
http://www.inkomstupplysning.se/s/920207-2493/1

Zahed Rezai, Skärholmen
http://www.inkomstupplysning.se/s/920510-1414/1

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.