22 juli 2008

"På deras frukt ska ni känna igen dem"

En kille stoppar en bil i staden Shiraz i Iran och uppmanar föraren att ge honom lite bensin. Han låtsas att hans egen bil har slut på bränsle. Denne för honom totale främling slangar bensin från sin egen bil och ger den till honom. Plötsligt dyker några andra killar upp från sina gömställen, binder mannen till ett träd, häller över honom med bensinen han generöst lämnat till en främling, sätter eld på honom och kör iväg i en bil som skenbart hade "slut på bensinen". Varför? Föremålet för eldslågorna var icke-muslim, en Baha'i. "Synden" att inte vara muslim gjorde att han förtjänade att brännas levande. Dessa Allahs banditer, dessa grymma mordbrännare, kallar sig de Okända Soldaterna från Tidens Herre, (Imam Zaman), shiiternas mycket aktade och efterlängtade Frälsare.

För att göra saken värre, alla möjliga "goda muslimer" gick förbi och gjorde inte ett dugg för att hjälpa mannen. Mirakulöst kunde han släcka elden och ringa polisen på sin mobiltelefon. Det tog polisen över 30 minuter att svara och ta honom till stationen för förhör. Detta är den islam som är på marsch. Den har trängt djupt och sprids allmänt i Europa. Den har förändrat levnadssättet i Europa och har lovat att göra detsamma med USA.

Amil Imani: Telling the Truth is Islam Bashing?
via
Snaphanen


2 Kommentarer:

Knute sa...

Bibeln säger "Akta er för de falska profeterna som kommer till er klädda som får men i sitt inre är rovlystna vargar. På deras frukt ska ni känna igen dem. Plockar man kanske druvor på törnen eller fikon på tistlar?"

Anonym sa...

Fy satan vilka djävlar det finns.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.