31 juli 2008

Sharia i parken: Helsingfors ger efter för islam....!

Solsvultna nordbor kan inte längre unna sig några soliga dagar under sin korta sommar. Tjänstvillig dhimmitude och feghet banar vägen för burka.

Från finska
Tundra Tabloids:

De av er som tror att vi överdriver hotet som islam utgör för vår västerländska kultur och livsföring, ta en titt på det här:

"Moder förbjuden att bära bikini i lekpark"

En mamma från Helsingfors var på en lekplats i en park i Tapaninkylä (Staffansby) med sina två söner, 5 och 6 år. Medan pojkarna badade i plaskdammen beslöt hon sig för att få lite sol. Hon satte sig på sin filt i gräset så att hon kunde hålla ett öga på barnen.

Modern hade bara legat ner en sekund när en parkvakt, en kvinna, kom fram och uppmanade henne att klä på sig. Enligt kvinnan var det inte tillåtet för vuxna att vara i parken i bikini.

- Varför kan inte någon få lov att skaffa sig en solbränna i en park, parkdirektör Leena Timonen?

”Bikinis är inte uttryckligen förbjudna, men en bar överkropp och string-bikini ogillas. Varje anställd avgör själv vad som är lämpligt.
Vi har många invandrare som skulle bli kränkta av alltför avslöjande klädsel. Men regeln infördes inte på grund av dem."

Det är bara en tidsfråga när en mor till två, förutom att vara förbjuden att bära bikini, måste komma med sina två pojkar till poolen på de tider då bara pojkar och inte flickor får bada. Ju mer icke-muslimer ger efter för muslimers gnäll, desto större blir intrånget på våra egna västerländska friheter och rättigheter.

Eftersom parkchefen överlåter beslut om "vad som är lämpligt" åt parkens personal, vore det intressant att veta hur många av parkens anställda som i själva verket själva är muslimer? Hela situationen är ganska bisarr, speciellt från ett finländskt perspektiv, på grund av finländarna egen bastukultur.

Beroende på hur finländarna reagerar på framtida krav från den muslimska sektorn av samhället, är det mycket möjligt att offentliga bastur kommer att påverkas också.

Finländare, som länge haft vanan att promenera från sin bastu nakna för att ta ett dopp i den kalla sjön, kommer att finna sig tvingade att klä på sig för att inte "stöta" sig med sina muslimska grannar. Förhoppningsvis kommer det inte dithän, men alla varningstecknen finns.

3 Kommentarer:

Kritisk tänkare sa...

Helt sjukt.

gertrud sa...

Jeg husker, at den finske kunstner Axel Gallen-Kallela i sine barndomserindringer skrev om, hvordan han som barn i badstuen, hvor alle jo badede sammen, lo af en gammel kone, og han fik sig en ordentlig endefuld, for i badstuen ser man ikke på hinandens kroppe...

Anonym sa...

Synd att jag är så ful i tangabadbrallor. Annars skulle det vara ett sant nöje att rasta jycken framför våra musselgrannar iförda ett par sådana.

Får väl nöja mig med att i parken där jag rastar hunden, brukar det ligga tjejer i bikini och barbröstade killar på sommaren. Kan ni tänka er vilken härdsmälta de ibland förbipasserande muslimerna måste drabbas av - Naken hud och hundar! Dubbelfel!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.