23 juli 2008

Särbehandling nej tack

Om invandrare får förtur till utbildning och jobb innebär det negativ särbehandling av dem som skuffas åt sidan. Vilken slutsats ska man dra av detta? Jo, att diskrimineringsombudsmannen (DO) bör avskaffas.

Fröken Sverige tipsade om detta vettiga förslag från Dick Erixon. I Svenska Dagbladet kan man läsa att diskrimineringsombudsmannen diskriminerar svenskar. Så det går framåt. Kanske denna insikt till och med kan tränga in i det svenska politikerskrået. Om de kan stå emot EUs bombardemang av ständigt nya diskrimineringslagar.

EUs klåfingriga byråkrater börjar nämligen bli minst sagt irriterande. De har bestämt att i stort sett allting som händer mellan människor är diskriminerande på det ena eller andra sättet, om inte direkt, så indirekt. Och detta ska åtgärdas genom att alla ska särbehandlas utifrån religion, etnicitet, tro, genus, ålder, etc. I EUs paragrafdjungel finns inga regler som gäller för alla. Rättssamhälle är snart ett förbjudet ord.

EU:s direktiv i kampen mot "indirekt diskriminering"
Kvotering i Norge

Bilden har inte något direkt samband med inlägget. Utom att sossarnas ledare Mona Sahlin tycker midsommarfirande är töntigt. Däremot är det häftigt att gå i moskén med huckle på huvet, och uppträda på pridefestivaler för homosexuella, bisexuella och transpersoner. Man kan säga att hon därmed är helgarderad när hon först försäkrat sig om de homofoba imamernas stöd. Och naturligtvis diskrimineringsombudsmannens gillande.

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Hear-hear!!!

Jean Moulin sa...

Sd får tuffa till sig.

De vågar förmodligen inte gå ut med "lägg ned DO", eftersom av många uppfattas DO som kravmärkt godhet.

Tag bara DO:s deltagande i konferenser på stora företag och institutioner och den hjärntvätt det medför.

Svenskarna har sina heliga kor.

Förutom DO så är det FN.

Anonym sa...

Buhfuckinghuu. Det är så synd om Knute som är en äkta falukorvsviking. Han är såååå diskriminerad.

Anonym sa...

Härligt med alla dessa anonyma kommentarer som genomgående duckar för sakfrågar. Sannolikt för att de saknar argument och intellekt att gå till motangrepp.

Jean Moulin sa...

För övrigt anser jag, förutom att Kartago måste förstöras, att Dick Erixon måste kamma sig i invandringsfrågan.

Hur länge skall han ursäktas med att "han kan inte öppet gå ut och kräva stopp för muslimsk invandring", för då skulle. . . ja, vadå skulle? Vad skulle hända?
Timbro dra in sina subsidier?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.