30 juli 2008

Stolthet?

Pride....Stolthet...Vad exakt är man stolt över?

Jag har under många år levt i Kalifornien, norr om San Francisco och besökt den vackra staden oändligt många gånger.
Den är centralorten för homosexuella samt fristad för alla andra sexuella varianter,
"ftm, mtf, bayot, crossdressers, sadhin, hijra, transvestites, bantut, drag queens, drag kings, mahu, transsexuals, bakla, travesti, genderqueers, kathoey, two spirit, intersex samt de som sätter andra etiketter på sig själva, de som ser gender som att man har två möjligheter och de som lever mellan existerande möjligheter."

De undrar varför större delen av landet tycker de är underliga och perversa.
Följande bilder, från en parad i San Francisco 2007, är tagna av någon som kallar sig
zombietime.
Härmed utfärdas en VARNING ; titta inte om du lätt blir illamående eller om du är under 18 år. Bilderna anses säkert pornografiska av många. De visar människor som ägnar sig åt sexuellt uppförande på offentliga platser, många gånger med barn som åskådare.
De har tydligen ingen aning om hur detta skadar, inte bara barn utan också deras egen framtoning.

Jag vet att det inte representerar alla homosexuella men jag förväntas köpa att människor är födda till att uppföra sig så här och att det är naturligt.
Se fram emot vad Sveriges Prideparader kommer att bjuda på med tiden, när alla blir varmare i kläderna. Förlåt...utan kläderna menar jag.

7 Kommentarer:

From Sweden with Grief sa...

I "Queerfeministisk agenda" av Tiina Rosenberg står det bland annat att det offentliga sexet är till för att sprida kroppsvätskor i de offentliga rummen. Det är tydligen ett sätt för dessa hbtq-människor att få synas och få delta i det offentliga livet? Eller?
De har ju inte mycken annan stolthet att visa upp, eftersom detta är vad de bjuder på!

Anonym sa...

fucking shit.............bokstavligt talat, vilka bilder, urk.

Varjager sa...

Vilka sjuka människor det finns.

Anonym sa...

Våra svenska pridedeltagare var rejält fega. Det var pilkastning på påven och kyrkan m.m. men INGENTING om t.ex. muslimer... Fucking pussies.

Unknown sa...

Jag är stolt homofob.

Anonym sa...

Grattis universum.

Anonym sa...

Själv är jag heterosexuell gift man och har inget emot bilderna. Riktigt gulliga faktiskt. Påminner om mig och frugan hemma i sängkammaren, fast med fler manliga företräden närvarande. :-)

Sedan tycker jag givetvis inte att sådant här ska visas i prideparader eller dylikt. Ingen ska behöva få dessa bilder etsade på sina näthinnor mot sin vilja. Och barn ska INTE se sånt.

Därför är det så skönt att Stockholms Pridefestival, till skillnad från San Fransiscos, arbetar i glädjens och inte porrchockens tecken. Gå dit och titta nån gång så ser ni rätt snart att sådana här scener inte förekommer där. (Om det inte är någon idiot som är där för att sabotera, vill säga.)

Den som är stolt homofob kan jag bara beklaga. Men kraxpelax, du är självfallet välkommen att göra oss sällskap i 2000-talet närhelst du känner dig redo. Retardering kan gå över.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.