13 juli 2008

Trakasserad


I mars skrev f.d. Nämndeman Bodil Schibli, ett brev till Reinfeldt där hon ifrågasätter hans agerande när det gäller yttrandefriheten och undrar över varför han fjäskar för islam. Hon ber honom värna om folket och stoppa det politiska islam som utbreder sig i landet och kallar islam för en fasansfull religion.

Skånskans journalist Torbjörn Wester angriper Bodil Schibli och kallar henne rasist , trots att man kan tillhöra vilken ras som helst och vara muslim.

Vad Schibli ser som den stora faran för landet är att islam är en ism, en politisk rörelse som lamslår oss.

Islam kan aldrig förenas med demokrati. Jag upplever det som ett enormt hot, om 20-30 år är Sverige helt islamiserat, säger hon till KVP.se.

Hon vill att Sverige ska stänga sina gränser för muslimer och bli hårdare mot dem som finns i landet. Att kombinera sin inställning till islam med arbetet som nämndeman tycker hon inte är något problem.
– Det är domaren som dömer och inte jag. Dessutom har jag aldrig haft en muslim i något mål vad jag vet, säger hon.

Vad Torbjörn Wester är ute efter är att misskreditera Sjöbo-partiet, som Schibli är medlem av, och därför gör han illvilliga angrepp på henne som person, på samma sätt som man tidigare gav sig på Sjöbopartiet och enskilda medlemmar.
Ett brev som förklarar deras historia finns återgivet bl.a hos
Kurt Lundgren.

Exemplet Sjöbo har visat att det inte går att driva en kritisk granskning av invandringspolitiken ens inom etablissemanget. Därmed har etablissemanget än en gång trampat på demokratin och offentligt slaktat företrädare för en invandringskritisk opinion.

2 Kommentarer:

Jean Moulin sa...

Tack för denna postning.

En av våra viktigaste.

Rekommenderar alla att läsa brevet på Kurt Lundgrens blogg.

Tobias Struck sa...

Tack, Berit. En utmärkt postning!

Om det är tabu med kulturanalyser som värderar vissa kulturer högre än andra, så spelar det ingen roll för mig längre att det närmast är förbjudet att göra generella skillnader mellan folkslag utifrån rent genetiskt arv: Jag tänker fortsätta att belysa bådadera. Alla dessa tabun har med elitens tillväxtambitioner att göra: Sverige och andra barnfattiga europeiska länder fylls på med billig arbetskraft och glada konsumenter, som skall få hjulen att snurra; arbetaren försätts i ett underläge. De kulturellt cementerade utanförskapen för många utomeuropeiska invandrare utnyttjas av eliten för att skapa extra utbud av arbetssökande, så att arbetaren blir utbytbar.

För att locka bidrags/arbetskraftinvandrare hit, ställs de först i kön (bort med arbetsgivaravgiften för den som anställer en invandrare, in med fler anhöriga om du har fått ett jobb). Detta slår mot de vita majoriteterna. Den vita arbetarklassen kommer att få uppleva hur den marginaliseras. I längden kommer detta att vara dåligt för hela globen, då vita generellt sett är bättre lämpade att inspirera andra folk.

Som det är nu, styr en global, ekonomisk elit, som köper topp-politikerna för att kunna äga hela politiken, så att den blir extremt anpassad efter elitens behov. Vi kan tala om en elit å ena sidan - och ett etablissemang å andra sidan. Eliten köper etablissemangets topp - och lägre nivåer luras av topparna att de gör "det goda" när de gör "rätt" och får sina belöningar i form av karriärer. Deta gäller politiken såväl som media och forskning. Att påverka samhället i en positiv riktning via politiken eller de stora medierna, har blivit omöjligt för den vita folkmajoriteten. Jag tror på vardaglig solidaritet mellan vita: Ekologiska byar i fredligt motstånd till både massinvandring, fri upphandling av företag, utpressning av Tredje världen via lån mot frihandel, krig för olja m.fl. orättvisor mot fattiga.

Se på FRA-omröstningen: Partipiskan hålls av de mutade. Lagen skall användas för att hålla koll på kritiker av mångkultur. EU har anpassat sina lagar för framtidens etniska konflikter: De som bedöms ha lett kravaller kan dömas till döden. Författare av "rasistiska" texter eller ledare av "rasistiska" organisationer, kan dömas till fängelse.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.