17 juli 2008

Välformulerat av Artikel 19

Detta saxat från kommentarerna på ett inlägg av Tommy Funebo på dennes blogg:

"Off topic:

Idag publicerade Aftonbladet en artikel i vilken professor Marie Demker uttalade sig om SD:s ökning i opinionsmätningarna. Jag vill på rak arm instämma i Demkers analys och i synnerhet hennes förslag på motåtgärd avseende SD:s opinionsmässiga framgång på sista tiden.

Marie Demker:

'Det handlar fortfarande om ett parti som inte har en riksdagsplats men samtidigt driver de frågor som väljarna anser är relevanta, som invandringen. Då måste partierna fundera över hur de ska förhålla sig till sina väljare i de här frågorna. Man måste fundera över varför sverigedemokraterna får stöd.'

Riksdagspartiernas nära på fanatiska stöd till landets generösa asylinvandring och mångkulturella samhälle borde vara SD:s största tillgång i partiets strävan att passera riksdagsspärren 2010. Riksdagspartierna måste alltså respektera att en påtaglig andel av Sveriges befolkning inte vill vara en del av makthavarnas mångkulturella samhälle. Därmed måste riksdagspartierna också anpassa respektive partis politik till medborgarnas i många fall negativa inställning till dagens mångkulturella samhälle."0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.