17 juli 2008

Välformulerat om dalt med unga mördare

”Vad är Sverige för ett land? Vad är det för ett land som kallar ’samhällstjänst’ för ’straff'? Som överhuvudtaget dömer ut så fullständigt vansinniga 'straff' åt folk som utan problem iskallt misshandlar och sparkar ihjäl andra människor? [. . .]

Hur trovärdig blir regeringen när den inte tar tag i dessa frågor utan tillåter unga pojkar att sparka ihjäl, misshandla och hota folk och låta dessa pojkar komma undan med åtta månaders ungdomsvård (vad då för ’vård’?) eller 100 timmar samhällstjänst? [. . .]

Se också till att rensa upp i omården som Ronna, Hovsjö och Rosengård m.fl., där numera varken brandkår eller ambulanser vågar köra in utan poliseskort på grund av 14-17-åringar (och äldre) som lever laglöst och hotar och misshandlar. Dessa unga skrattar åt ett system som tillåter dem att terrorisera andra och hindra människor som brandmän och ambulansförare från att rädda liv.”

Merit Wager

2 Kommentarer:

Anonym sa...

"Flykting"-kramaren Wager har tydligen under den senaste tiden omvänts under galgen! Sent skall syndarn´vakna. Denna person har noll trovärdighet men dock äro hennes kunskap om den perverterade "invandringsindustrin"ovärderlig för oss minst sagt kritiska!

Knute sa...

Vinterbadare, det går inte ihop att Wager både har noll trovärdighet och har ovärderlig kunskap. Om du med noll trovärdighet avser hennes empati för flyktingar, så håller jag inte med. Wager lyckas förena empati med klarsynt avslöjande av alla bedragare som utger sig för flyktingar.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.