20 juli 2008

Värderingar

Muslimska grupper i Storbritannien påstår att unga muslimer löper större risk att korrumperas av den västerländska liberalismen.
Det låter ju troligt så här är ett förslag; flytta inte frivilligt till länder i väst där de unga ovillkorligen kommer att omringas av de otrognas kultur och naturligtvis påverkas.

En islamisk grupp som är emot västerländernas värderingar klagar och säger att regeringen i Storbritannien försöker skapa ett "undfallande brittiskt Islam" och har startat en kampanj för att förhindra att unga muslimer influeras av liberala värderingar.

Hizb ut-Tahir, som Tony Blair ville utvisa, har planerat kampanjen och säger att staten är involverad i en islamofobisk satsning.

"Den pågående smutskastningen mot Islam och sharia, de smutsiga teckningarna för att förtala vår älskade profet och förslagen i Holland att förbjuda koranen är exempel på den propaganda som används i kriget mot Islam, vanligtvis kallat 'Kriget mot terrorism'.
Det är ett översittarkrig vars avsikt är att tvinga på resten av världen ett system av kapitalism och sekulära liberala värderingar."
Gruppen hävdar att speciellt de unga har utsatts för en intensiv islamofobisk kampanj och anser att de löper stor risk att fördärvas av inflytandet av västerländsk liberalism, vilket man anser bestå av supande, vapen och knivbrottslighet ( i motsatts till jihad i Allah's namn), "yo-kulturen" och tonårs-graviditeter.

Från en tysk blog rapporteras att muslimer i Indonesien hugger händerna av orangutanger som stjäl frukt i trädgårdarna. Detta idiotiska, grymma absolut vansinniga dåd görs enligt sharialag för att djuren ska lära sig att inte stjäla.

De människor som upprörs över att ungdomarna korrumperas av västerlandets värderingar vill att vi accepterar ett system som förordar att vi hugger händerna av apor.

3 Kommentarer:

Jean Moulin sa...

Absolut.

Vore jag rättrogen skulle jag aldrig flytta till de otrognas land.

Kan inte väst försöka engagera arab-regeringar i en kampanj mot utvandring till icke-muslimska länder?

"Save your soul, stay home."

Jean Moulin sa...

I den afrikanska landet Tanzania dömde en domstol 1998 en hund till hängning för att dess ägare döpt den till "Immigration", vilket ansågs förolämpande.

Vilken otrolig logik! Borde inte de där ufo:na hängt ägaren istället?

Det där med att hugga händerna av tjuvaktiga orangutanger förefaller vara att likställa människor med apor. Kan det verkligen vara sant?
Eller är det en "råttan i pizzan"?

Men om det är sant, matar de dem efteråt eller låter de dem svälta ihjäl?

Fast det är klart, apor kanske kan äta med fötterna. Orangutangen Kung Louie kan ju skjuta bananer med fötterna i Disneys "Djungelboken"!

Anonym sa...

Hej.

Att dom tillämpar Sharia på Orangutanger betyder väl att dom identiferar sig med apor... ;-D

/Micke

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.