04 augusti 2008

Dagens SvD hade någon som med många ord försökte dölja en lögn...

...och framställer Iran som en oskyldig och rättskaffens nation:

Psykologisk krigföring mot Iran

Författaren Mohamed Omar är chefredaktör för Minaret, en tidskrift som stöds av muslimska diktaturer samt Statens Kulturråd. Han skriver att Iran har "försäkrat att deras kärnenergiprogram är fredligt, civilt och i enlighet med internationella avtal... Det är dessutom Irans fulla rätt att utveckla kärnenergi oavsett om de har behov eller inte."

För närvarande har varken USA eller Israel några
planer att anfalla Iran. Med tanke på presidenten Ahmedinejads ord om att ”utplåna Israel från kartan” är däremot psykologisk krigföring nödvändig. Inte kan vi väl låta Iran sätta munkavle på oss medan de skaffar atombomber och sedan startar ett tredje världskrig?

Omar påstår att citatet är en felöversättning. En mer
ordagrann översättning är "Regimen som ockuperar Jerusalem måste försvinna ur tiden." Vad är skillnaden? Faller Israels "regim" hotas judarna av folkmord. Det är ingen hemlighet att det är islamisternas mål.

Artikeln är inte unik, det är sånt vi får läsa och höra i alla media. Islamisterna använder sitt hat mot Israel och USA för att få sympatisörer. Västerlandet är försvarslöst om inte opinionen genomskådar detta. Se er omkring, har inte något förändrats under senare år? Visst känner du någon som på något sätt drabbats av den muslimska invandringen? Det har kommit in något hårt och okristligt i samhället. Missförstå mig inte när jag använder ordet okristligt, men islam är totalt väsensfrämmande för vår livsstil. Redan på 1200-talet lagstiftades i Sverige om kvinnofrid, vart har den tagit vägen? Inse att islams kulturarv ligger bakom invandrarnas brottslighet.

Både lokalt och i storpolitiken är islam ett farligt tankevirus. Menar islamiska republiken Iran allvar när de säger att de ska krossa Israel? De verkar ju tro att det är nödvändigt att världen ska gå under för att Mahdin, deras efterlängtade frälsare, ska återvända till jorden.

Bevisbördan ligger hos dem som tror att Iran bluffar. Om det är en bluff så kan det visa sig att Ahmadinejad gör ett lika stort misstag som Saddam Hussein när han bluffade om sina massförstörelsevapen.

Därför önskar Iran atomvapen

3 Kommentarer:

Anonym sa...

"Inte kan vi väl låta Iran sätta munkavle på oss medan de skaffar atombomber och sedan startar ett fjärde världskrig?"

Ni får ursäkta, jag är bara tvungen, när var det tredje världskriget?

Annars har ni naturligtvis helt rätt i sak, det har verkligen gått utför för svenska politiker och svensk media. Det är där vi, det svenska folket, kommer in i bilden. Det är vi som måste ta över stafettpinnen och kritiskt granska vad som händer i vårt samhälle.

Knute sa...

Ja du Wilson, jag tog med det kalla kriget i räkningen. Men här duger inga undanflykter, ska genast ändra!

"Fjärde världskriget avser ofta ett tänkt krig efter ett framtida tredje världskrig. Om detta krig lär Albert Einstein ha sagt "Jag vet inte med vilka vapen det tredje världskriget kommer att utkämpas, men det fjärde världskriget kommer att utkämpas med käppar och stenar."

Fjärde världskriget kan också avse ett nu pågående krig, varvid det kalla kriget räkns som det tredje världskriget. Subcomandante Marcos, ledare för zapatisternas militära avdelning, beskriver det fjärde världskriget som ett krig mellan ekonomiska maktcentra. Statsvetaren Andrew Bacevich kallar kriget mot terrorismen för det fjärde världskriget."

Wikipedia: Fjärde världskriget

Knute sa...

"Vår invandringspolitik kan bara beskrivas som en svängdörr som utnyttjas av islam.

Varför inte kalla Sverige Libanon på en gång, och ta inträde för sociologer och samhällsvetare att studera oss?"

Citat ur en kommentar av Magnus, på Thoralf Alfssons blogg, angående senaste invandringsstatistik.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.