05 augusti 2008

Demo till stöd för grönländare som blir överfallna av muslimerGrönländare förföljs och misshandlas av araber och somalier i betongförorten Gellerupparken i Århus. Men i stället för att beskydda grönländarna har de ängsliga myndigheterna flyttat dem till en annan stadsdel!

"Den etniska utrensning som skett i Gellerupparken är den största rasistiska händelsen i Danmark sedan andra världskriget. Grönländarna har utsatts för rasism av värsta sort. De har bokstavligen blivit stenade ut ur Gellerupparken av rasistiska muslimer. " SIAD

Till stöd för grönländarna hålls en demonstration på Århus Rådhusplads den 23 augusti kl 12-14.

AFA är inbjudna att delta i demonstrationen. Nu måste de bekänna färg: är de antifascister deltar de, är de fascister stör de, som de brukar göra.

Det finns ingen ursäkt för muslimernas beteende. Att en del av grönländarna har alkoholproblem är ingen ursäkt, utan dubbelmoral eftersom många dricker i Danmark, och det var danskarna som hade med sig flaskan till Grönland. Att Koranen förbjuder alkohol är fullständigt irrelevant, i Danmark gäller dansk lag.

"De har fått allt som de har pekat på: bönerum, halalkött i alla danska institutioner, huvuddukar, badförhängen, egna bostadskvarter, pengar till koranskolor, hela institutioner på universiteten där deras anhängare kan propagera för gudsstaten, fasta sändningar om islams härligheter på DR, med mera.

Men det har inte varit tillräckligt för att dämpa muslimernas obändiga raseri." Lars Hedegaard

Tidigare inlägg:
Grönländare utsatta för stenkastning från araber och somalier
Demonstrationen genomfördes - trots överfall och mordförsök
Polisens rädsla för yttrandefriheten

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Snacka om Bååth!

Nu har Muslimerna köpt Limhamn -
HAMAS medlem intar Limhamn:

Ny ordförande i stadsdelsfullmäktige
Kommunfullmäktige har beslutat om nya ledamöter och ersättare i Limhamn-Bunkeflo stadsdelsfullmäktige. Jamal El-Haj (s) är ordförande under tiden 2008-07-01 - 2010-12-31.

Ön håller på att bli ny flyktingförläggning på Sundholmsgatan tack vare Fastighets AB Sundprojekt upplåter sina nya lyxlägenheter till Muslimska "flyktingar". Mäklarfirman Bjurfors hjälper dem.

Därefter Limhamnsbor kan ni förvänta detta som händer i Danmark men som vår fega press- muslimälskande SDS - inte tar upp:

Grönländare utsatta för stenkastning från araber och somalier.

Soon in Limhamn!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.