07 augusti 2008

Den nya kulturberikande sporten fotboll med igelkott

20 barn i Eslöv sparkade boll med en igelkott. Mannen som anmälde djurplågeriet blev kallad rasist för att han pekat ut vilken invandrargrupp det gällde.

Nu har det inträffat igen:

"Ett gäng ungdomar i Gnesta i Södermanland spelar fotboll med igelkottar – och i går morse hittades en igelkott död utanför en port i området. – Vi hade sex igelkottar här förut. Två vuxna och fyra barn. Nu finns det ingen kvar.

Ett ögonvittne såg två ungdomar spela fotboll med igelkottar under en natt i förra veckan. Han gick ut på balkongen och skrek åt ungdomarna att sluta – och då flydde ungdomarna från platsen."
"Man kan inte låta bli att undra om detta har något samband med att Gnesta för första gången på många år började ta emot flyktingar igen 2007?" Fröken Sverige

Pojkgäng som sparkar fotboll med levande igelkott har fått fel värderingar med sig hemifrån. Jesus ord om medkänsla och omsorg har de knappast hört talas om.

Jag tvivlar på att "igelkottaspelarna" är etniska svenskar. Djurplågeri i grupp har tidigare varit ytterst ovanligt, liksom gruppvåldtäkter. Författaren Kåre Bluitgen som bor i det invandrartäta Nörrebro i Köpenhamn analyserar den mentalitet som ligger bakom sådana handlingar:
"Från fem till tioårsåldern inpräntas de islamiska dygderna: Pojkar ärar Allah och pappan, är lydiga och gråter inte.

Självförhärligande, stolthet och aggressiv framfart står i högsäte. I motsättning till danska, oskrivna lagar gäller det hela tiden att framhäva sig själv och sina fantastiska egenskaper.

Hedersbegreppen är olika: Där danskarna anser att det är fegt att slå på dom som är mindre och vara fler mot en, är det hos de muslimska invandrarna stor prestige i att visa sammanhållningen i gruppen och kunna få hjälp från större familjemedlemmar. Där danskarna ser våld som ett svaghetstecken, ser unga invandrare det som ett tecken på styrka."
Nordens reformator och andlige fader Martin Luther skrev år 1528:
"Om man säger att muslimerna inbördes är trofasta och vänliga och beflitar sig om sanningen, tror jag det gärna. Jag förmodar att de säkert också har flera goda egenskaper. Ingen människa är så dålig att han inte har något gott i sig. Mördare och rövare är långt mer trofasta och vänliga inbördes än grannar, ja än många kristna. För när Djävulen får de tre tingen lögn, mord och sexuell omoral som de rätta byggstenarna till Helvetets grundval, kan han finna sig i, ja hjälpa till med att vanlig kärlek och trohet byggs ovanpå som vackra ädelstenar."

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Koranen - mer precist, dess hatiska kafir-dödande verser - är källan till inspiration för islamisk terrorism. Så det första steget är att förbjuda den blod-koagulerande heliga boken.

Anonym sa...

Kåre Bluitgen skriver:

"”...och att det idag är några av de palestinska barnen i området som inte kan acceptera mina barn på grund av deras matvanor, kläder och brist på gudfruktighet.”"

http://www.invandring.se/arkiv/2005/06/danmark.html

Ännu ett vittne om den mångkulturella bluffen. Ett land har en någorlunda sammanhållen kultur med någorlunda sammanhållna värderingar, eller så har man problem och instabilitet. Jag undrar när PK-maffian och den verklighetsfrånvända makteliten vägrar trots det att lyssna på oss som dagligen upplever hur idén om mångkultur är totalt omöjlig och misslyckad, och odlar myter om mångkulturalismens fördelar när den i själva verket inte ens kan existera.

Man försöker lägga ut dimridåer genom att desperat hävda att problemet huvudsakligen är existensen av demokratiska politiska partier som tex SD! Snacka om dålig analys!

För övrigt vill jag införa ett nytt(?) begrepp:

DMB = Den Mångkulturella Bluffen
alt
DML = Den Mångkulturella Lögnen
alt
DMM = Den Mångkulturella Myten

Håller nog på sista alternativet.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.