09 augusti 2008

Fredrik Malm silar mygg och sväljer kameler

Ur QX:

Vad håller egentligen på att hända? var frågeställningen som Fredrik Malm, riksdagsledamot (fp) och tidigare medarbetare i Expo, inledde måndagens seminarium på Pridehouse ’Hotet från Sverigedemokraterna’ med. Bland annat berättade han historik och läste homofobiska citat ur Sverigedemokraternas interna tidning.”

Snacka om att sila mygg och svälja kameler!

Vi har en massimport av människor från länder som är betydligt mer homohatande än något modernt västland, men detta tycks Malm och hans gelikar bedöma som ett mindre hot än att Sverigedemokraterna får en handfull mandat i nästa riksdagsval!

Tror Malm och hans sympatisörer att människor från dessa länder automatiskt genomgår ett slags andligt reningsbad när de passerar EU:s gränser och blir lika toleranta som Malm gentemot homosexuella?

Ser han ingen risk för att ”omskolningen” av dessa människor i homovänlig riktning a) kommer att ta tid, b) att ju fler de blir, desto mindre blir pressen på dem att ändra attityd till homosexuella??

Många har konstaterat att det finns inte bara ett Sverige längre utan flera, och att i vissa etniska enklaver lever massor med människor utan svenskkunskaper och i onåbarhet för politiskt korrekt uppfostran.

Är det realistiskt att tro att man skall lyckas i framtiden - om dessa enklaver via högre födelsetal och fortsatt massinvandring, bara växer - med något som hittills inte gått något vidare bra?

De flesta rösterna kommer Sverigedemokraterna inte att få för sin eventuella ”homofobi” utan för sin invandringskritik. Och det inser nog Malm och alla andra.

I Holland har man infört ett test för att gallra bort homofobiker och andra intoleranta bland invandrare. Nya invandrare får på en dvd se två män som kysser varandra och om de inte gillar vad de ser, blir det inget uppehållstillstånd.

Folkpartiet är ju känt som ett kravparti, som vill att invandrare skall kunna svenska och dylikt, så varför inte även kräva att man inför ett sådant där holländskt test?

Hur blir man en medborgare?

"Var femte niondeklassare tycker att homosexualitet är en sjukdom. Lika många uppger att hiv/aids är ett straff till homosexuella män för ett syndigt leverne." DN

"Skyll dig själv – om du blir våldtagen. I alla fall om du beter dig utmanande.
Det tycker var femte ung mellan 15 och 25 år
." Aftonbladet

Ser ni sambandet?

Tipstack Robsten. Läs mer på Falkblick !

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Pim Fortuyn var ju homosexuell och motståndare till muslimsk invandring till Holland. Det kanske vore nåt att tänka på för F.Malm.

From Sweden with Grief sa...

Jag vet inte exakt hur man förhåller sig till homosexualitet i muslimska kretsar i Sverige, men liksom man med tvång gifter bort sina flickor, så borde något liknande finnas för homosexuella också i Sverige.
Nere i dessa länder gifter man nämligen bort homosexuella med en heterosexuell partner, både bögar och lesbiska kvinnor, i dessa tvångsgiften. Vissa giftermål går så snabbt att ordna att de brukar kallas "shot gun"-äktenskap. Det är för att dölja något brott mot hedern och då brinner det i knutarna.

Även barn som de misstänker är psykiskt utvecklingsstörda gifts bort mycket tidigt, för att det ofta märks mindre då de är yngre. Ju äldre man blir ju mer ska iallafall mannen ta del av samhället utanför hemmet. Då märks utvecklingsstörning lättare.

Ja, några exempel på vad vi kanske får se mera av i Sverige, och möjligen också mer forskning omkring!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.