03 augusti 2008

”Hattal” (hate speech) tillåtet för muslimer, ingen annan!

Asrin Mohamadi hette en ung kvinna vars föräldrar flydde den religiösa intoleransens Iran.

Som ung kvinna krävde Asrin slöjförbud från en talarstol i Sveriges riksdag. Efteråt tvingades hon åter i landsflykt. Svensk polis kunde inte skydda henne från muslimska extremister i vårt land!

Detta är ett starkt bevis på den gradvisa islamiseringen av Sverige och andra västländer. Ett annat är att svenska JK vägrade väcka åtal för ljudkassetter som såldes i moskén i Sthlm, för hets mot folkgrupp, trots uppmaningar på dem till mord på judar! Tänk om svenska nynazister sålt sådana ljudkassetter!

Muslimer har alltså straffrättslig immunitet i fråga om hatbrott.

Ledande land i fråga om denna skamliga trend är Storbritannien.

Kungarikets högste jurist, Lord Phillips, anser att landet bör tillåta sharia. Anglikanska kyrkans överhuvud, Rowan Williams, har uttryckt samma åsikt. Polishundar måste bära stövlar när man gör husrannsakan i muslimska hem. Storbritanniens kvinnliga inrikesminister (som flipp-floppat hejvilt om knivvåldet) har bestämt att islamistisk terrorism skall kallas – hör och häpna! – ”anti-islamsk aktivitet”. O, ja, islam betyder ju fred!

”Hat-tal” (hate speech) är olagligt i Storbritannien, men det beror förstås på vem som hatar. När brittiska muslimer (25 procent sympatiserar förresten med 7/7-terroristerna!) tog till gatorna i protest mot de danska Muhammed-karikatyrerna, uttryckte de sin sympati för terrorism och efterlyste halshuggningar samt kärnvapenattacker.

Brittiska polisen arresterade. . . ingen!

Annorlunda var det när en brittisk tv-dokumentär visade ”hattal” i engelska moskéer. Brittiska polisen beslutade sig då för att åtala, inte hatmånglarna i moskéerna, utan tv-bolaget som gjort dokumentären!

Så långt har det tack och lov inte gått i Sverige. Ännu. Men som de intelligentare av er förstår, så ligger vi inte långt efter!

Här är ett par bra You Tube-videos som jag har Beska Droppar att tacka för, som i sin tur tackade Fröken Sverige, så jag gör detsamma!

Av dessa framgår att det brittiska etablissemangets beslut att visa respekt för kulturell mångfald bidragit till att hedersmord begåtts.

Vidare att när förre droghandlaren, numera pånyttfödde kristne Paul Ray på sin blogg, Lionheart, skrev att drogtrafiken i hans kvarter sköttes av ”vildar” (savages) arresterades han för ”hatbrott”. Han tvingades i exil i USA.

Är Storbritannien förlorat?You Tube , CBS News ,Pajamasmedia.com

2 Kommentarer:

Berit sa...

• Ungefär 150 personer i Sverige har skyddat boende sedan de utsatts för hedersrelaterat våld.
• 13 av 37 LVU-fall var i Stockholms län 2006 hedersrelaterade.
• I en kartläggning 2004 uppskattade länstyrelserna att mellan 1 500 och 2 000 flickor och unga kvinnor var utsatta och att mellan 150 och 300 behövde skyddat boende.
• I en FN-rapport om Sveriges insatser mot våld mot kvinnor hävdar Rikspolistyrelsen att 400 fall av hedersrelaterat våld årligen kommer till polisens kännedom
• 27 pocent av svenska flickor med utländsk bakgrund har restriktioner hemifrån som kan kopplas till hedersrelaterat förtryck.
Källor: länsstyrelsen, FN, heder.nu, Tidningen Vi, Socialhögskolan

Anonym sa...

Det skulle vara mycket intressant om man kunde få tag i ett gäng med de kassetter som såldes i södermalms moskén. Eftersom de som sålde dessa kasseter ej har blivit åtalade,så borde ingen annan kunna bli det heller. Givetvis så vet ju alla att så inte skulle vara fallet om nån annan än muslimer skulle sälja dessa.

Men det skulle vara ett bra sätt att lyfta upp detta i ljuset, alltså att man använder dubbla måttstockar.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.