07 augusti 2008

Kristdemokraterna ett fariséparti

Jag har föraktat Alf Svensson sedan han i tv sade något i stil med, att han skulle kontakta holländska regeringen eller någon kristdemokrat där nere och uttrycka sitt ogillande av att Pim Fortuyns invandringskritiska parti kom in i holländska parlamentet.

Än mer förakt kände jag efter Svenssons patetiska artikel i Expressen om Sd: ”Människor värderas inte i pengar.”

För det är rent tjafs. Människor värderas visst i pengar! Speciellt av politiker, dvs sådana som Svensson. Fråga alla offer för vår nedrustade sjukvård och polis!

Ultra V

Det är därför en gåta hur Ian Wachtmeister kan ha deltagit i Svenssons valkampanj med läskbackar och allt. Och än mer konstigt att Svensson, inte tycks haft några betänkligheter.

Svenska Magasinet

Kd är ett fariséparti.

Glömmer aldrig det valtekniska samarbete Svensson etablerade med Torbjörn Fälldin för att komma runt riksdagens fyraprocentsspärr. Var det etiskt? Var det ens demokratiskt? Nej, det var rent mygel.

Wikipedia

Kd startade som ett protestparti mot den fria aborten. 2008 är man det mest abortliberala partiet, som ställt sig bakom förslaget att låta utländska kvinnor komma hit för att utföra abort.

Kan en svensk väljare någonsin lita på något parti?

2 Kommentarer:

Anonym sa...

”Människor värderas inte i pengar.”

hmm skall tänka på det nästa gång jag hör orden. "Vi kan inte ha en fritidsgård här det kostar för mycket" eller "kommunen har tyvärr inte råd med äldreboende" osv osv...

kd är en stor besvikelse och dom förlorar välja för att dom överger sina konservativa värderingar och inte för att dom är för konservativa.

Carl T sa...

Jag delar alldeles din bedömning, Jean.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.