14 augusti 2008

Paradigmskifte på universitetet: Muhammed har avlöst Marx


I Sverige lever journalisterna i sin drömvärld. Men det är inte enbart deras eget fel att vi inte får se motsvarande chocksiffror om invandringen som nu offentliggjorts i Tyskland. I Sverige finns sådana siffror helt enkelt inte, de är en statshemlighet.

På universiteten trivs verklighetsflyktingarna extra bra. Att föreslå att invandrare borde assimileras kallas ofelbart för rasism och högerextremism. Här ett praktexempel;
Peo Hansen, statsvetare och docent vid Linköpings universitet, uttalar sig om de informationsfilmer om landet som potentiella invandrare i Holland måste titta på:

"Muslimer tvingas se på män som kysser varandra och kvinnor som badar topless. Om det hade varit kravet på alla holländare, hur skulle det ha tagits emot? Utanför Amsterdam och Rotterdam är Holland ett väldigt religiöst samhälle och kristendomen är högst levande. Man bestämmer att alla muslimer ska bli supersekulära, när resten av befolkningen inte behöver leva efter de normerna."

Om muslimer inte behöver anpassa sig är det fritt fram för sharialagar som tillämpar islams vedervärdiga syn på kvinnor och homosexuella och icke-muslimer. Om jag tolkar honom rätt. Men han borde vara nöjd, i Holland tillåter myndigheterna muslimska män att ha flera fruar, och staten försörjer allihop. 

Han påstår att "på EU-nivå, när man talar om integrationspolitik, har det skett en omsvängning. Man talar om anpassning, krav, europeiska värden och nationell kultur."

En sanning med modifikation. Det är möjligt att några EU-personer sagt något sådant. Men i praktiken är EU genom sina avtal med arabländerna bundna till att invandringen därifrån skall öka. Genom rasismövervakningskontor och diskrimineringsdomstolar försöker de kväsa alla protester mot invandringen.

Vad som är sanning bestäms numera i stalinistisk anda på högsta ort. Europarådet har i samarbete med olika islamiska organisationer bestämt att kritik av islam inte är tillåten. Statsvetare och historiker får inte längre bedriva vetenskap utan är tvungna att servera politiskt korrekta floskler.

Statsvetare Hansen gör sig också till talesman för den trendiga men obefogade vreden mot Italien för att landet försöker göra något åt den stora illegala invandringen. Obefogad därför att polis och myndigheter faktiskt gör sitt bästa för att behandla folk humant. Inget europeiskt land har lyckats integrera så många som Italien, så vi nordbor med våra förortsghetton har ingen anledning att slå oss för bröstet.

I Grekland är det tvärtom, där behandlas båtflyktingar illa. De får en månad på sig att lämna landet, och ingen hjälp under tiden utan får klara sig bäst de kan. Kan förklaringen vara att Grekland inte är en välfärdsstat på samma sätt som till exempel Tyskland och Sverige? Grekerna själva får klara sig bäst de kan, så varför skulle de behandla invandrarna annorlunda. Däremot är den grekiska polisens beteende upprörande. Misshandel borde inte förekomma.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Vi burde tage ved lære af grækerne.
Så kom der ikke så mange, og vi slap med mindre skatter.

falkeøje

Anonym sa...

"Statsvetare och historiker får inte längre bedriva vetenskap utan är tvungna att servera politiskt korrekta floskler."

Mmm...... så är det. Jag har bara studerat ett år, men har redan fått indirekta varningar.

Anonym sa...

Grekiska poliser slar inte folk utan att ha anledning att gora det.

Det handlar nog om uppkaftiga "flyktingar" som forsoker fornedra polisen kanske med namn som hora, horunge, fiXXa osv, osv? Den typen behover slas pa kaften, de behover diciplin. Det gor man inte i Sverige darfor har brottsligheten gatt over styr, de borjar med fornedrande termer for att testa gransen, sen blir det grovre vald och grovre brottslighet.

Anonym sa...

Resolution 1605 talar ju om ett begrepp som inte äger relevans - islamofobi!

Så långt som det är mellan makthavarnas påståenden och hur det verkligen ligger till i detta fall, är det sällan.

Citat:
"9.7.9. ensuring that school textbooks do not portray Islam as a hostile or threatening religion;"

Skall skolböckerna ljuga och undanhålla information? Islam är en aggressiv och hotfull ideologi för den som inte är muslim, men även för muslimen! Det är bara att sätta sig med koranen och läsa. Det är bara att studera hur man tillämpar islam i de länder där ideologin är statsreligion och överideologi. Det är bara att lyssna på religiösa företrädare när de talar om homosexuella, kvinnor, judar, israel, amerikaner, otrogna, europeér, ateister, kristna etc.

Vem är det annars som skall definiera hur islam är. Islam är som det det är och tillämpas som det tillämpas. Att tex Mohammad Al Falshemi sitter på Umeå universitet och i TV-rutan och kanske önskar att det endast tillämpades på ett annat sätt är inte intressant.

Vi är förrådda och måste vara beredda på en lång kamp för att återvinna kontrollen över våra egna liv och över våra egna länder och för att återvinna rätten att tala fritt.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.