03 augusti 2008

Prides flört med etablissemanget och extremvänstern

Idag avslutas Pride.

Disclaimer: jag delar helt lew rockwell-skribenten Charley Reeses liberala syn på homoäktenskap: faran mot kärnfamiljen är de höga skilsmässotalen, inte att homosexuella äktenskap legaliseras.

Läs mer i detalj vad han tycker på Lew Rockwell.com !

Dessutom är jag orolig för att invandrings- och islamkritiska bloggars och personers ojande över homoäktenskap skall skada ”rörelsen”. (Alltså vår rörelse, dvs. de invandringskritiskas rörelse, Pim Fortuyns rörelse, men å andra sidan oroar jag mig för att Irakkrigsstödet skall ha samma verkan.)

70 procent av svenskarna är positiva till homoäktenskap (läste jag på Oskorei), vilket med andra ord inkluderar en hel del ”flyktingnegativa” (49 procent av svenska folket, enligt SOM).

Hur som helst, där står jag idag, positionellt, visavi homoäktenskap.

Detta sagt, lite kritik:

1) Varför lät man AFA deltaga i förra årets marsch? (Hur var det i år?) Är Pride en gren på vänsterträdet?

2) Tiina Rosenberg. Varför portade man inte denna humorfria heterofob. . . ja, även androfob?

Här lite bevismaterial för mina påståenden: Artikel 19, Oscar Löfroth

3) Samma Sverige (Reinfeldt, ärkebispen, etc) som öppnat slussarna för muslimsk (homofobisk och misogyn) massinvandring och som aldrig kritiserar diskriminering av svenskar, stödjer Pride och deltar även. Det gynnar inte Pride pr-mässigt, tycker jag.

4) På tal om Reinfeldt, så höll han tal på Pride för några år sedan och tystades av en visselpipskör. Odemokratiskt så det stänker om det!

5) Man har haft piltavlor med ”homofober” som Alf Svensson .

Så, in alles, så förtar detta min entusiasm för Pride.

Nedan studentspex (hat tip Artikel 19) som gav Tiina Rosenberg frispel.3 Kommentarer:

Anonym sa...

Varför skall ni bestämma över min kyrka?

Jean Moulin sa...

Jahupp.

John Berg sa...

Jag gjorde ett besök på Pridefestivalens hemsida och bestämde mig för att delge mina besökare en länksamling innehållande bildmaterial från Pridefestivalen. Ta gärna del av min länksamling föreställande uniformerad polis, Försvarsmaktens personal, vårdpersonal, Svenska kyrkan med flera på Prideparad.

http://artikel19.blogspot.com/2008/08/pridefestivalen-bildspecial.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.