20 augusti 2008

Senaste Afa-nytt


Efter att sponsorerna dragit åt sig öronen fick inte AFA, "antifascistisk" aktion, vara med i årets Pridefirande. Därmed slapp de en lojalitetskonflikt. Vid en festival för homosexuella skulle de ju föredra att jaga homofoba nazister i stället för homofoba muslimer. Men nu inträffade i samband med årets Pride att två homosexuella män blev överfallna och knivskurna av tre män från Turkiet och Afghanistan.

Afa hoppar gärna på folk om de har fel kläder och frisyr. Nyligen förstörde de en
90-årig kvinnas bil och skrev “nasse” på den. Det är ont om nazister i Sverige så för att ha något att göra jagar Afa fredliga och hundraprocentigt anti-nazistiska Sverigedemokrater i stället, och slår sönder deras fönster och sätter yxor i deras dörrar, för att inte tala om värre saker. Även det demokratiskt rumsrena partiet Nationaldemokraterna väcker deras vrede. "Pimp my ride" kallade de stolt sitt tilltag att elda upp en bil tillhörig en nationaldemokrat i Uppsala. En domare i migrationsdomstolen utsatte de för en attack, hällde ut röd färg, sprejade hot på huset och lämnade en yxa utanför dörren.

Man kan läsa på Afas hemsidor att institutioner som migrationsverket och polisen är en del i en fascistisk samhällsordning, och därför legitima mål i en antifascistisk kamp. Migrationsverket är sketna fascister som skickar tillbaka människor till en säker död.

Afa har inte fakta på sin sida. Det är faktiskt bara 10 procent av de asylsökande som är verkliga flyktingar med skyddsbehov. Sverige är en öppen dörr och den muslimska massinvandringen utom kontroll. Men enligt Afa får man inte säga som det är, enligt deras logik är det rasistiskt, det vill säga nazistiskt. Och vips har de uppfunnit de fiender de behöver som helgnöje.

Det är sådana som Afa som hjälper diktatorer till makten. Dessa "gatuaktiva" huliganer har fascistiska ideal. Den politiskt korrekta fernissan håller på att falla av dem, de är macho och föraktar svaghet. De är dubbelmoraliska. Det är tillåtet att prata om svenskars sexism och homofobi men inte att sådant förekommer i arabisk kultur. Afa och deras islamistiska kompisar är samma andas barn.

Senaste Afa-nytt: "Misshandla en namngiven 18-åring utpekad som nazist och få 500 kronor och ett knogjärn. Den uppmaningen riktas på affischer till Uppsalabor. Bakom står vänsterextrema Antifascistisk aktion."

Sydsvenskan Aftonbladet SvD Dagen

2 Kommentarer:

Knute sa...

Churchill lär ha sagt framtidens fascister kommer att kalla sig antifascister. Afa är ett exempel på det.

Knute sa...

"Det finns delar av vänstern som inte tvekar att göra gemensam sak med de mest förmörkade religiösa krafter och teokratiska diktaturer i sin åtrå efter vad som för den naiva och folkloristiska blicken framstår som äkta gemenskaper och exotisk annanhet; att försvara sexistiskt våld och rasism i sitt fjäsk för offren som de vill tala för; och att stödja fascistiska eller kommunistiska diktaturer, om det passar in i deras vän/fiende-föreställningar som styrs av antiamerikanism."

Uriasposten

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.