14 augusti 2008

Snart runt hörnet

I april 2001 fanns det 1,209 moskéer i USA och enligt den senaste rapporten från 2008 har antalet stigit till 6,000!

Att bygga moskéer kräver en ansenlig summa pengar och Saudiarabien har spenderat 80 miljarder dollar sedan 1970.

Av rädsla för att utmanövreras av sina bittra fiender, Wahhabism och deras bundsförvanter Sunnis, har Iran finansierat sin egen uppsättning av kunder i Mellanöstern , Afrika, Sydostasien och Latinamerika för att framhålla Shiismen.

Den icke-muslimska världen sitter i kläm mellan två islamska styrkor som konkurrerar.

För två år sedan debuterade Islamobilen i Tyskland för att lära tyskarna vilken fridsam religion Islam är. Islamobilen verkar vara en snilleblixt från Iran för att erbjuda en moské till de människor som inte har en i sitt grannskap.

Amerika har en lång tradition när det gäller att skydda religionsfrihet och strävat att hålla fingrarna borta från alla doktriner som rubriceras som religion.
Vad som menas med religion är emellertid inte alltid lätt att bedöma och vem ska avgöra det?

Vi måste emellertid komma ihåg att en trogen och lojal muslim måste lyda och utföra många obligatoriska handlingar precis så som de beskrivs i koranen och haditherna under hela sitt liv.
Oavsett vad som menas med termen islam så visar fakta att det är en riktning som är våldsam till sin natur. Man behöver inte gå tillbaka till Mohammads dagar, det räcker att titta på några av de senaste händelserna.
Shiite-Sunni blodbaden i Irak, barbarismen av talibanerna i Afghanistan, folkmorden i Sudan, morden i Somalia, iranska mullahs mördande av sitt eget folk och stöd till terrordåd utomlands, de ständiga terroristdåden från Hamas och Islamic Jihad.

Generellt sett är islamister paranoida och lider ständigt av en åkomma som man kan kalla "att-vara-offer-för"...
Det yttrar sig så att de antingen trakasserar de svaga när och var de kan, eller skriker "mördare" och 'jag är kränkt" när de möter någon som är stark.
Denna attityd är en av de många som Mohammad lämnade i arv för sin Ummah.

Det är väl känt att paranoia är en betydelsefull pådrivare vad gäller våld. Koranen uppmanar de trogna till kamp mot icke-nuslimer och de allvarligt paranoia-påverkade muslimerna är lyckliga att lyda.

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Generellt sett är kristna paranoida och lider ständigt av en åkomma som man kan kalla "att-vara-offer-för"...
Det yttrar sig så att de antingen bombar de svaga när och var de kan, eller skriker "terrorist" och "du vill mig ont" när de möter någon som är svag.

Berit sa...

Anonym, det vore intressant om du kan visa på exempel liknande de jag har gett:

Shiite-Sunni blodbaden i Irak, barbarismen av talibanerna i Afghanistan, folkmorden i Sudan, morden i Somalia, iranska mullahs mördande av sitt eget folk och stöd till terrordåd utomlands, de ständiga terroristdåden från Hamas och Islamic Jihad.

där man i kristendomens namn dödar massor av människor.


Din travesti håller över huvud taget inte. Ge exempel!

Anonym sa...

USA:s bombningar av Irak och Afghanistan. Iof så är det i pengarnas namn och inget annat.

feminix sa...

Suveränt! En av Sveriges viktigaste bloggar.

Knute sa...

Vi tackar och bugar, Feminix!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.