17 augusti 2008

Stockholm: massinvandring eller välfärd, det är fråganStockholm : "44 våldsbrott om dagen i sommar". Kartan är från Metro via Snaphanen. Som vanligt skyller polisen på vädret. Vilken bortförklaring. Brottsligheten är inte korrelerad med global uppvärmning utan med global invandring. 

En EU-undersökning om livskvalitet visar att Stockholm är den huvudstad i EU som enligt stadens egna invånare är
sämst på att integrera invandrare. Detta pyrande missnöje med invandringen kommer att ge Sverigedemokraterna skjuts.

Om man ska tro
Sydsvenskans "analys" av Sverigedemokraterna har partiet problem med att hitta kompetenta politiker i Stockholm. Sådana skulle verkligen behövas eftersom de kan förväntas få många röster i valet om två år. I en opinionsundersökning fick SD nyligen 5,5 procent av rösterna och skulle, om det var val i dag, ta sig in i riksdagen.

Denna gång får det inte misslyckas som det gjorde med partiet Ny Demokrati på 90-talet. Så vakna nu politiskt intresserade stockholmare, skaka av er rädslan för AFA, etablissemangets stormtrupper, och bry er inte om vad den "politiskt korrekta" omgivningen tycker, för nu har ni chansen att vara med och påverka.

Bilden: VALNATTEN 1991 Folkpartiets ledare Bengt Westerberg lämnar i vredesmod SVT:s studio. Han vägrar dela intervjusoffa med "främlingsfientliga" ny demokratis Ian Wachtmeister och Bert Karlsson. Snygge "Vet Bästerberg" bidrog till att det blev "inne" att vara invandringsliberal. Men Wachtmeister och Karlsson fick rätt, massinvandringen har inte varit bra för Sverige.

Befria Media skriver om nedskärningarna i välfärdssystemet: "Är det för mycket välfärd vi har, har vi för många anställda inom vården, har vi för många BB och akutmottagningar?

Det kan bero på att inte en enda politiker bryr sej om hur stor den största kostnadsposten är för Sverige. De säjer allihop att de inte vill veta vad massinvandringen kostar, ingen tillåts undersöka den kostnadsposten. Men skatterna ska minsann höjas och arbeten och service ska bort. Vem nämnde ordet "välfärd"? Säj det till de gamla som vräkts för att det inte finns några pengar kvar i Sverige och trots att de betalt världens högsta skatter i hela sitt liv."

Europas befolkning krymper - men massinvandring är knappast boten.

15 Kommentarer:

Anonym sa...

Våra folkvalda väljer alltid massinvandring."Di svenske" är ju "töntar" och barbarer", vilka endast duger till att betala kalaset!!!!
Man må sedan ta sig en fundering, varför "di svenske" alltid väljer politiker mer intresserade av andra nationer och andra nationers medborgare????

Anonym sa...

För egen del, så bryr jag mig inte längre! Eftersom jag kommer att emigrera från Sverige, "det framtida Libanon"! Någon form av skatt är jag inte heller intresserad av, att betala till "Den Islamiska Republiken Sverige"!!!!

Jean Moulin sa...

Kanske "inkompetens" blir det nya argumentet för etablissemanget att framställa en röst på Sd som "bortkastad".

Å andra sidan, vad visar riksdagen för kompetens i fråga om försvaret, bistånd till Ryssland med 294 miljoner per år, en havererad invandringspolitik, nedrustning av polisen, skenande kriminalitet, etc?

Minns att det sofistikerade Fremskrittspartiet började som Anders Langes skattekverulanta parti, med en partiledare som stod och drack sprit i talarstolen och annonserade i nazipress för sin kennelverksamhet.

Dansk Folkeparti började som rabulistiska, skattekverulanta Mogens Glistrups framstegsparti.

Och en gång var Ohlys parti stalinistiskt.

Det finns lik i alla partiers garderober, om man orkar leta.

Och vad ikoner som Abraham Lincoln, Winstone Churchill med flera sagt i rasfrågan, det vill ni inte veta.

Anonym sa...

Om SD kommer in i riksdagen så kommer de inte åstakomma ett skit och åka ut efter en period precis som Ny Demokrati gjorde. Populism i Sverige har kort bästföredatum.

Anonym sa...

Knute: Tro inte så mycket på vad Niklas Orrenius skriver i sina "analyser". Niklas Orrenius är en gammal sd-motståndare, och han har öppet erkänt sitt sd-hat och tagit avstånd från det, men han är fortfarande den han är. Hans "analyser" är inte direkt hundra, om man säger så, även om de är bättre än de flesta andra politiska kommentatorers vad gäller sd.

Visst har sd, liksom de flesta andra partier, problem med viss inkompetens i partiet, men det är absolut inte lika "allvarligt" som vår käre Niklas Orrenius vill påskina. Vad gäller just Stockholm är man större där än på ett bra tag, i alla fall medlemsmässigt - och inom en snar framtid förhoppningsvis opinionmässigt också. Sd kommer att satsa extra mycket på bland annat Stockholm i kommande valrörelser.

http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/partiet/2008/03/31/valbesokt_arsmote_i_stockholm

Jean Moulin: Självklart har du helt rätt i din kommentar, men jag vill bara påpeka att det politiskt korrekta etablissemanget har försökt använda inkomptensargumentet mot Sverigedemokraterna mycket länge nu, särskilt vissa vänsterjournalister (vilket ju Niklas Orrenius är...).

Anonym: Den som jämför Sverigedemokraterna med Ny Demokrati diskvalificerar sig nästan per automatik eftersom dessa två partier har långt mer olikt än likt med varandra. Vad "populism" har med sd att göra förstår jag inte riktigt, och jag förutspår att du inte kommer att återvända till detta blogginlägg för att förklara det heller, om det nu finns något att förklara i dina floskler.

Every Kinda People: Till EKP-gänget vill jag bara fråga hur ni alltid lyckas få dessa politiskt korrekta byfånar, som Anonym ovan, att kommentera era blogginlägg. Hur hittar de hit? :-)

Knute sa...

Tack Tobias Lindgren för din både allvarliga och roliga kommentar!

Jag borde kanske infoga något i inlägget om illvilligheten i Sydsvenskans "analys".

Anonym sa...

SD har ju en mjölpåse som inte är ren och har en jävla massa skelett i garderoben. Missnöjespartier kommer inte långt. De har inte förmågan förutom att gnälla. Ungefär som bloggarna här.

Anonym sa...

Ingen orsak respektive fara, Knute.

Anonym: Tja, tittar man på Fremskrittspartiet och Dansk Folkeparti har de ju kommit en bit, inte sant?

Knute sa...

I hastigheten råkade jag radera en insinuant kommentar om kidnappningen av en SD-politikers flickvän.
Uppenbart är det inte bara politiskt korrekta byfånar som kommenterar utan också tvättäkta rödfascister, ni vet dom där som klär sig i rånarluvor och stör SD-möten.

Anonym sa...

Varför accepterar ni på EKP anonyma kommentarer? Det är iofs roligt att debattera med meningsmotståndare men oftast är det svårt att veta vilken anonym som tvärsäkert påstår något.
Därför vore det trevligt om ni krävde en signatur på inläggen även om det säkert blir en massa jönsiga nick.
Emellertid blir det lättare att skilja de pubertala jönsarna från varandra och det blir då också lättare att ställa följdfrågor.

Anonym sa...

Kom att tänka lite på ett argument/frågeställning jag hört.

Hur kommer det sig att dom fredligast platserna på jorden är mångkulturella( Nordamerika, Europa och Australien). Poängen var väl att påvisa att mångkultur är bra och skapar fred.

Mitt sett och se på det är väl snarare att dessa är fredliga platser pga att dom just tillåter mångkultur dvs har en viss acceptans för olika saker o ting. Oroliga områden i världen är precis motsatsen.

Anonym sa...

Är det så säkert att Europa, Nordamerika och Australien är bra exempel på mångkulturella samhällen?
Från Europa har två världskrig emanerat och här finns fortfarande latenta motsättningar.
Nordamerika är ännu ett ganska homogent samfund, precis som Australien.

Konflikterna uppstår när en folkgrupp vuxit sig så stark att de just på grund av sin storlek anser sig vara berättigade till visa rättigheter.
Lek med tanken att 300 000 svenskar skulle invandra till ett litet land som Island. Ganska snart skulle kraven komma om TV-sändningar på svenska, gynnande av svensk kultur, svenska högtidsdagar m m.
Sådant skulle säkert skapa konflikter och ursprungsbefolkningen skulle förmodligen motsätta sig den upplevda "försvenskningen" av Island.

Min uppfattning är att mångkultur fungerar så länge som minoritetens krav inte rubbar maktbalansen, d v s så länge som ursprungsbefolkningen känner att de fortfarande kan bestämma över sitt liv och sin kultur.
På något sätt känns det som om den balansen håller på att rubbas i Sverige. Och att makthavarna applåderar den utvecklingen. Varför vet jag inte.

Anonym sa...

Får man fråga dig Daniel vad ditt hörda "argument" har att göra med att sverige öser in hundratusentals totalt kulturfrämmande,överrepresenterade(brottsligheten,våldtäkterna,rånen...) outbildade muslimer,araber,somalier,kurder m.m från mellanöstern och afrika?????

ta och börja med att skaffa dig ett pass,sen reser du runt lite,så ska du se att du kommer hitta folk du verkligen inte vill ha i grannkåken...av dom enkla skälen att ni inte passar ihop nånstans,av dom enkla skälen att du är utbildad och bidrar till samhället - dom gör det inte,av dom enkla anledningarna att du är skötsam och dom kriminella,samt ser vad vi kallar övergrepp på andra människor(kvinnor ja...),som något helt normalt.

Anonym sa...

lasse

Jag håller med dig i det du skriver.

Du kanske kan ge bättre exempel på mångkulturella platser som lever i någolunda fredligt?

Argumentet kommer ifrån en intervju jag hörde med den kanadensiske författaren Mark Styen(America Alone) i ett försök att motargumenter hans ideer om mångkultur.

Till norrland kan jag bara meddela att jag bor i ett område i göteborg med gott om invandrare, jag har en moskee utanför fönstret och hör bönerop varje vecka. jag behöver inget pass jag tar bara spårvagnen så har jag sett hela världen och den är inte vacker...

Knute sa...

Stockholmspolisen: Förbered dig på att bli rånad

Polisen struntar i ungdomsvåldet

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.