24 augusti 2008

Verklig rasism frambesvuren av politiskt korrekt snömosBloggen har tidigare skrivit om att grönländare förföljs och misshandlas av araber och somalier i betongförorten Gellerupparken i Århus. Liksom i Sverige blundar danska myndigheter och media när det är muslimer som begår rasistiska brott. Som tur är finns det människor som ställer upp för grönländarna. I lördags hölls en demonstration till stöd för dem. Tyvärr stördes den av maskerade typer, som till och med ropade rasistiska tillmälen.Varför kallar sig svartskjortorna för "Antifascistisk" Aktion? Det hjälper inte att det står "öppna gränser" på deras plakat när de alltmer beter sig som Hitler Jugend.

Läs mer hos
Uriasposten (bilder) och Spydpigen

* * *

Brottsoffer misshandlades i rätten. Flera släktingar och vänner till de båda åtalade, 20 och 23 år gamla, hade samlats utanför tingssalen. Efter avslutad förhandling attackerades 18-åringen och föll omkull. Gärningsmannen försvann från platsen innan någon hann ingripa. Polis tillkallades och den misshandlade kördes till akuten, troligen med brutet näsben.
SvD

Ett fall av "krig" mot svenskar? Lär vi inte få reda på i politiskt korrekta media. Här ett annat fall som media mörkar:

En familj hotades av en grupp människor som samlats utanför deras villa och skrek och bankade på fönster och dörrar. Enligt polisen handlade det om en släkt som ställde till med bråk för att de ogillade att en flicka i den hotade familjen umgås med en pojke i de egna familjeleden. Polisen betecknar det hela som hedersrelaterat. – Det är grova hot som ska ha framförts.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Ja det är bara att rösta på rätt parti i valet för att på något sätt rätta till den skada som är skedd.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.