25 september 2008

40 000 ligister översvämmade gatorna i Köln

Från The Brussells Journal:

"Den senaste helgens händelser i Köln visar vad de europeiska konservativa har emot sig. En konferens som protesterade mot att turkiska islamister ska bygga en megamoské blev våldsamt avbruten av banditer som fått godkännande av de lokala myndigheterna i Tyskland och av tyska medier.

Internationella medier, inklusive så kallade "konservativa" media, har antingen inte skrivit om incidenterna i Köln eller gjort det genom att brännmärka de konservativa som "nynazister" och kallat banditerna för vanliga medborgare som tappert kämpar mot "nazismen." Ett exempel på det senare kan man hitta i
The Times of London.

En läsare av bloggen Gates of Vienna
kommenterar: ”Jag har en känsla av att leva i ett ögonblick av stor historisk betydelse, en vändpunkt som kommer att ses av historiker som en avgörande händelse i början av tredje världskriget”.

Min kommentar:

Ruskigt att just tyskar uppträder som en mobb. Varför blev det en Hitler i Tyskland? Därför att tyskarna inte var individualister. Dessa svartklädda ungdomar som kallar sig för antifascister beter sig som nazister. De odlar allehanda konspirationsteorier där Bush och Israel och "högern" är skurkar som måste bekämpas. Inte det minsta intresse av att sätta sig in i islamisternas planer, allt är sionisternas och kapitalisternas fel. Korthus av paranoida teorier som man inte får peta på för då blir innehavarna galna av irritation.

Det går liksom inte att tänka på två sätt samtidigt, nej islamisternas krig mot demokratin finns inte, det var ju ”vi” som började. Om man försynt säger 11 september viftas det bort som något ovidkommande och i stället dras en massa historisk bråte fram om Västerlandets skuld och liknande. Steget till islam är inte långt för dessa fanatiker.

Som jag skrev
tidigare: Det är en masspsykos när folk går man ur huse för att mobba på det här viset. Till och med Kölns borgmästare var ute och demonstrerade tillsammans med Antifa! Ett enormt grupptryck att visa upp sig på den "goda" sidan mot de "onda" som inte vill ha någon moské. Tyskarnas skuldkänsla för vad deras förfäder gjorde med judarna gräver deras egen grav.

Även i Malmö gick borgmästaren, kommunstyrelsens ordförande socialdemokraten Ilmar Reepalu, tillsammans med AFA i lördags, utan att skämmas. Ett illavarslande sammanträffande. Någon hjälp från sossarna mot sharia och islamisering är inte att vänta. Bara ett exempel: det var utrikesminister Anna Lindh som förvandlade Sverige till Turkiets bästa vän i EU. Vilken roll spelar muslimerna inom den svenska socialdemokratin?Förmodligen skulle Che konverterat till islam. Latinamerika är en grogrund för omvandling. Zapatisterna i Mexiko har konverterat i stora mängder. Hizbollah är fast rotat i Venezuela. Bara att ersätta en en form av fanatism och radikalism med en annan. Vänstern har bytt Marx mot Muhammed.

Uppdatering: Två somalier som tänkte spränga ett flygplan greps på Kölns flygplats. När ska det politiskt korrekta etablissemanget i Köln vakna upp och inse att de stöder islams "heliga" krig?

8 Kommentarer:

Anonym sa...

Bret Stephens artikel How to manage savages ger en intressant överblick och kommentar. http://www.commentarymagazine.com/viewarticle.cfm/how-to-manage-savagery-12507

Anonym sa...

Makthavarna och journalisterna proppar ner islam i halsen på oss så vi storknar.

Anonym sa...

Namnet på Stephens artikel är How to Manage Savagery..... inte savages.

Knute sa...

Från artikeln Eva länkar till:

“Islam has bloody borders.” So wrote Samuel Huntington in “The Clash of Civilizations?”

For Huntington, all this was of a piece with a pattern dating at least as far back as the battle of Poitiers in 732, when Charles Martel turned back the advancing Umayyads and saved Europe for Christianity. Nor was the pattern likely to end any time soon. “The centuries-old military interaction between the West and Islam is unlikely to decline,” he wrote. To the contrary: “It could become more virulent.”

Anonym sa...

Knute, en artikel som följer i samma tidning är också relevant ...Obamas Talking Cure av Joshua Muravchik
Han menar att det är totalt kontraproduktivt att föra dialog med ledare, som inte är redo till dialog och överenskommelse.

Anonym sa...

Jag stöder inte de i Köln som demonstrerar mot moske bygge,men skulle det vara i Turkiet, så skulle man inte få bygga kyrka och då talar jag av egen erfaranhet, eftersom att kristna behandlas mycket värre i muslimska länder än muslimer behandlas i västvärlden.

Knute sa...

Flera av deltagarna i konferensen mot moskén var judar. Tänka sig, tyskar som kallar sig "antifascister" misshandlar judar som de kallar nazister!

Anonym sa...

Jag stöder inte demostrationerna i Köln om moske bygget, men skulle detta vara i Turkiet, så skulle man inte få bygga kyrka, det talar jag av egen erfaranhet. Då kan man ju diskutera varför turkarna skall få bygga gigantisk moske.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.