08 september 2008

Antingen eller

Kultur-relativisterna, med sin kumbaja-attityd, sitt hävdande att alla kulturer är lika goda, är de som har största ansvaret för att det vi kallar västvärlden, knappast kommer att överleva detta århundrade.
Det kommer kanske att finnas geografiska områden på kartan som fortfarande bär namnet Sverige eller Holland men de är bara landområden.

Inte någonstans ser jag att relativisterna tycker att Islam ska stoppas vid gränsen på samma sätt som islamiska stater i Mellanöstern stoppar judar och kristna.

I stället anser de att vi ska släppa in och omfamna representanter för en aggressiv förtryckarreligion som förnekar varje princip som västerländsk civilisation är grundad på.
Islam är inte förenligt med ett samhälle som anser att tro och religion är en privatsak, utan tar alla tillfällen i akt att tvinga sig på andras liv.
Vi får höra att vi ska acceptera och jämka samman även om vi finner det anstötligt och vi ska dessutom också betala för det.

Den rätt-trogne muslimen och "Upplysningens" västerlänning står på alla sätt i motsats till varandra. De som kallar sig muslimer men som samtidigt förnekar att de är ett hot mot kristna och att deras religion är fredlig ska man hålla ett speciellt öga på. Deras tro tillåter och uppmuntrar dem att ljuga om sin fasta övertygelse om det gagnar deras intressen och främjar islam.

För oss som tror att det kanske fortfarande finns västerländsk civilisation som kan räddas ser jag bara två möjligheter:
Krossa Islam eller reformera Islam.

Nedanstående kommentar nådde bloggen härom dagen och borde öppna ögonen på alla:

Kafr ja, är man inte troende på den högre makten som är Allah SWT så är man kafr!!!!!! Så är det bara. Det finns inget varken ni eller någon annan kan göra.
Får man inte tala längre?
Judar & Kristna, ja särkilt de sk kristna som går till sina kyrkor när de bara måste, de är de riktiga KAFR! Hade Islam inte varit den rätta och enda religionen att följa så hade inte så många Svenskar, Danskar, Engelsk män mfl inte konverterad till Islam.
De flesta var som er, men när de tog sig tiden och läste den heliga Koranen insåg de att de levde i mörker. Ni har fortfarande chansen att bli förlåtna och komma bort från andra KAFR. All denna sk rädsla är för att ni ser hur stor Islam är och alla tusen systrar och bröder av er sort ni ser och hör dagligen som har eller ska konvertera! Allahu Akbar.
Sitt ni vid era datorer och vänta på (hörsägen) det blir fler som omfamnar Islam varje sekund runt om hela världen! Räkna ut resultatet. Så stopp på Invandring
eller inte, de nya Muslimerna är av era! Deras barn blir Muslimer Inshallah, osv. Det är dags för er att ge upp, för detta är en kamp ni INTE kan vinna! Vilken ni har insett, även om ni inte vill erkänna det för andra, erkänn det för er själva.
Latifa, Muslim.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Inte bara "Latifa" utan även ledande muslimer som Libyens Khadaffi säger att Europa är utsatt för en medvetet planerad islamisk kolonisering och erövring.

Men när européer själva säger samma sak beskylls de för att vara "islamofober".

Till sin hjälp i erövringen av Sverige har islamisterna AFA (vår tids nazister) Expo, Sveriges Television, Dagens Nyheter och övrig press, de sju riksdagspartierna, samt EU.

Krigsblogg 2007 sa...

...bra sida...

din förbundne

/Erik

Knute sa...

Tack det samma Erik! från en flitig läsare av din blogg!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.