12 september 2008

Bisarr konspirationsfestival i Malmö


Nu i dagarna ska 20.000 ”vänsteraktivister” (= polishatande mobb) träffas i Malmö och i ren nazistil fantisera om judars och frimurares "globala sammansvärjning" samt ställa till med gatuvåld. De kallar sig Europeiska social(istisk)a forumet och har fått 2,5 miljoner kronor av den sossestyrda kommunen.

Under slagordet "deportationsfri" dag utlovas aktioner mot Migrationsverket, liksom demonstrationer mot Nato, samt "spektakulära överraskningar".

Tillåt mig att tvivla på att det finns en global elit som håller i trådarna. Det är inte så det fungerar. Pengar är blodet i det internationella systemet. Det finns ingen reglerande makt som är tillräckligt stark att diktera strömmen när alla är kopplade till samma system och reagerar likadant.

Det märks vilka som styr Malmö. Kommunen förbjöd de nordiska kungligheterna att komma till hundraårsminnet av trekungamötet i Malmö. Skicka skolbarn på studieresa till Saudiarabien går däremot bra, liksom att bjuda in terrororganisationer från Palestina och Colombia.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

http://www.youtube.com/watch?v=S1tRDPhUlyc

Kritisk tänkare sa...

Naturligtvis tar jag avstånd aktioner mot Migrationsverket och krav på en deportationsfri dag.

Men det är demagogi att påstå att talet om en global elit (som extremvänstern inte är ensam om) som eftersträvar en världsregering är lika med antisemitism. Det är lågt. Fast det är en välkänd tankefigur som används för att bemöta t ex de som kritiserar frimurarna.

Ironiskt med tanke på att svenska frimurarorden inte accepterar judiska medlemmar!

Vidare ger Lisa A. ingen direkt källhänvisning för sin tolkning, förståeligt nog, utan det rör sig säkert om indirekt bevisföring. Det brukar vara så.

DN

Kritisk tänkare sa...

P.S.

Tag EU och dess ständiga utvidgande. Nu senast Medelhavsunionen. Samma sak med Nordamerikanska Unionen. Den kommer att förverkligas om än under ett annat namn, med fler och fler avtal på handelsområdet och inom säkerhetsarbetet, så att de inblandade staternas (Kanada, Mexiko och USA)nationella självbestämmanderätt urholkas, precis som Sverige självbestämmanderätt urholkats via vårt EU-medlemskap.

Knute sa...

Det finns ingen global elit av rika familjer som håller i trådarna. Ganska så oberoende av individer och familjer strävar de globala produktivkrafterna i riktning mot en världsregering. För att uttrycka det en smula marxistiskt. Vartefter den internationella kapitalismen utvecklas dyker nya överstatliga regleringar upp.

USAs finansiella och militära styrka är garantin för att det internationella ekonomiska systemet fungerar. Vilket inte är samma sak som en världsomspännande judisk konspiration.

Om det kommer att bli en världsregering i framtiden beror på Rysslands och Kinas uppträdande, om de förmår att axla sitt ansvar och samarbeta med USA.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.