26 september 2008

En nästan vanlig dag i mångkulturella Sverige


Vad hände egentligen på Sankt Hans backar i Lund när en 73-årig svensk man mötte en muslimsk kvinna?

Sydsvenskan återger kvinnans version. Mannens version kan man läsa i Gates of Vienna:

73-åringen råkar säga till kvinnan, "Har inte du gått vilse?" Detta uppfattar hon som så kränkande att hon ringer på sin mobiltelefon efter två män. Sen börjar trion förfölja mannen. Slutligen kommer han till ett underjordiskt garage som han låser upp, men den muslimska trion hinner in innan dörren stängs. Han springer ut ur garaget och in igen men de hinner med. Han skyndar igenom garaget cirka 150 meter till en låst dörr med förföljarna hack i häl. Han låser upp dörren och lyckas stänga den medan de trycker emot på andra sidan. Låset klickar igen, dörren är låst och förföljelsen är över.
Efter en tid kommer tre polismän och hämtar honom till polisstationen. Han åtalas, och kvinnan kräver skadestånd för "kränkning". Men det är hon som borde åtalas i stället, för falsk angivelse.

8 Kommentarer:

Anonym sa...

Det kallas "kulturkrock", intraffar formodligen tusental ganger varje dag i Sverige, eftersom bara offren vet om det sa blir det varken publicitet eller nagot hopp om battring.

Allt elande fortsatter och blir varre for varje ar och varje vecka. Folk kan inte ens ga ut langre. Varfor ar det sa fa som reagerar?

Anonym sa...

Den 'omvända-rasismen' i det här landet vet inga gränser! Kvinnan och hennes hejdukar borde åtalas och utvisas. Det får vara någon jävla måtta på daltandet! Dessa 'nysvenskar' ställer altmer absurda krav på ett samhälle som redan hjälpt dem. Och ingen vågar säga nej för då åker 'rasist-kortet' upp utan att de tvekar en sekund! Fy fan!

Anonym sa...

Låt Sverige gå under! Åt helvete med detta skitland.

Anonym sa...

När Bibel/Koranen skrevs ansåg ALLA att Jorden var platt. Det är mot denna bakgrund du måste beakta trovärdigheten i alla gamla skrifter som uppges vara den absoluta och enda(!) sanningen.

Goda människor gör goda saker, Onda människor gör onda saker, men för att goda människor skall göra onda saker krävs religion.

Religion är en kvardröjande vidskepelse från en tid som inte längre existerar, det hela går ut på makt över andra med hot och evigt straff för avvikare. Här sitter vuxna människor och debatterar vidskepelse, som om det skulle vara något verkligt. Skulle ni ta Asatroende, Druider eller Soldyrkare på samma allvar? Varför inte, det är ju lika reellt som annan religion. Skulle dessa trosinriktningar få styra samhälle, massmedia vår mat? Man kan bara skratta åt eländet.

Anonym sa...

"Kan alla som är beredda att dö för sin religion göra det nu, tack."

Anonym sa...

Ja, välkommen till dagens fantastiska Sverige.

Anonym sa...

Till "Anonym" nr 2-- Svenskarna har övergett Gud - och nu dör de ut. Invandrarna från Levanten och bortom är väl som de är, och gör så gott de kan. "Flyktinginvandringen" börjar 1984, i statistiken. Varför det? Vem bestämde? Svara på det, bäste Anonym 2

Inte ens det där med att "jorden är platt" får Anonym 2 rätt. Om jag går ut i kajak en bit utanför Arkö, så att sikten blir fri, ser jag att nedersta biten av Kolmården krypit ner under horisonten - jorden är rund. Tänk sedan om du ligger i eftermiddagssolen någon mil utanför norska västkusten - där bör det här vara hur tydligt som helt. Samma sak om du i stället ligger väster om Spanien/Portugal, Italien, Grekland eller Libanon. Man SER med egna ögon att jorden är rund.

Dante skrev sin Divina Commedia på 1200-talet, och vet att jorden är rund. Han säger att tidsskillnaden mellan Rom och Jerusalem är tre timmar. Lite för mycket - men han visste ändå ATT. Penguin's utgåva, översatt av Dorothy Sayers, hade en liten utklipps-jord som man skulle vrida på för att se hur Dante menade, med tidsskillnader på norra och södra halvklotet.

Knute sa...

Är signaturen "Herman Göring" ett troll? Lite för grov i truten tyckte jag och därför hamnade hans kommentar i papperskorgen.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.