04 september 2008

EUSSR's högsta domstol


EU tvingar ut Danmark på samma sluttande plan som Sverige och Norge befinner sig på. Veritas Universalis skriver:

"Det finns ingenting kvar av danskt självbestämmande. Vår utlänningspolitik avskaffas administrativt av EU genom Metock-domen. Dansk Folkeparti säger sanningen rakt ut: det är en ladugårdsport med fri invandring och fritt spel för flyktingar, illegala invandrare, människohandel, tvångsäktenskap och annan familjesammanföring. Det är det totala bedrägeriet. Till vilken nytta har vi en civil regering? Nu blir danskarna tvångs-islamiserade."

Den så kallade
Metock-domen den 25 juli 2008 fastställde att anhöriginvandringen till EU ska vara obegränsad. EG-domstolens aktivism är klart odemokratisk, domare ska inte syssla med lagstiftning.

Vad än EU tycker borde det gå att dra i nödbromsen, hör ni det politiker.

Massvis av lycksökare och kriminella släpps obehindrat in i Sverige, medan andra fastnar i byråkratiskt krångel. Jag såg ett TV-program om en etiopisk kvinna som var tvungen att åka tillbaka till Etiopien för att söka uppehållstillstånd i Sverige därifrån. Hon hade ett litet barn som var fött i Sverige och därför automatiskt hade uppehållstillstånd. Migrationsverkets chef och Immigrationsministern skyllde de byråkratiska reglerna på varandra och på Riksdagen. Ingen av dem verkade riktigt ärlig. Kanske det var uppgjort att hon skulle få stanna och programmet tillverkat för att opinionen skulle bli invandringsvänlig. I så fall var de grymma mot henne eftersom de inbillade henne att hon var tvungen att åka.

Den skandinaviska halvön lider av mångfaldiga hallucinationer om att muslimsk invandring är bra för ekonomi och samhälle. Men nu har den norska socialistiska regeringen oväntat vaknat upp och stramar åt asylpolitiken. Den kollektiva asylrätten för vissa länder upphävs, exempelvis södra Somalia, och förbehåll införs om att kunna sända ensamkommande barn tillbaka när de blir myndiga. Det håller inte längre som asylgrund att att man inte har omsorgspersoner i hemlandet.

Norska regeringen tänker på makten, det är val nästa höst och Fremskrittspartiet ökar. Men de borde också betänka att Norge har 4,7 miljoner invånare och är det glesast befolkade landet i Europa näst Island. En munsbit för Asiens jättebefolkningar. Pakistan till exempel har en befolkning på 162 miljoner, prognos för år 2050 är 304,7 miljoner.

Även de svenska sossarna tänker på valet och kör med lite retorik för att deras väljare inte ska rösta på Sverigedemokraterna. Deras förslag är att asylsökande "inte ska få bo var de vill" utan i stället placeras ut i varenda kommun i Sverige. Tvångs-islamisering av svenskarna alltså. Hoppas väljarna genomskådar bluffen.

EU har öppnat dörren för illegal invandring
YouTube: Svenskarna riskerar att dö ut

3 Kommentarer:

Kritisk tänkare sa...

Okej, EU kan tvinga Danmark och Sverige, men det kan inte tvinga Norge, så hur förklarar man det sluttande planet där?

Knute sa...

Tack för den frågan! Jag lägger till några rader om Norge i inlägget.

Mvh Knute

Knute sa...

"Domen kommer i en situation där EU: s framtid är oviss. EU: s ledare har två gånger försökt att genomföra en konstitution, den första öppet under titeln "En konstitution för Europa", och sedan dold under titeln "Lissabonfördraget." Som ni vet föll konstitutionen i folkomröstningarna i Frankrike och Nederländerna, och Lissabonfördraget föll med folkomröstningen i Irland. Eftersom det krävs enhällighet är fördraget avvisat och kan inte genomföras. Européernas flertal inte vill ha ett likriktat Europa, och därför vill vi skapa ett annat EU som inte hotar nationernas självbestämmande."

Af Mogens Camre MEP og Morten Messerschmidt MF

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.