08 september 2008

Freudian slip?

TV programmet "This Week" diskuterade religion med Obama där han säger:
"McCain har inte talat om min muslimska tro."
Han blir omedelbart avbruten av programledaren och ändrar det till "min kristna tro".
Jag tar en chans att denna videoadress fungerar ett tag men bli inte förvånade om ni möts av meddelandet : "We're sorry, this video is no longer available"
Den har blivit borttagen på mängder av sidor och länkar..
5 Kommentarer:

www.bohemianrhapsody.dk sa...

Ikke alene er Obama muslim, Bush indrømmer at amerikansk tilstedeværelse i Irak er til skade for Irak:

http://www.youtube.com/watch?v=h6HB9fMA8zY

Og Bush Sr. humpede med Reagan:

http://www.youtube.com/watch?v=oiPzM98h7NA&NR=1

Anonym sa...

bohemian,
En uppenbar felsagning av Bush har ingen som helst relevans.

Obamas daremot tog god tid pa sej och levererade sitt val avvagda svar, avslojar kanske hans innersta tankar. Varfor skulle Stephanopoulos overhuvudtaget kommentera vad Obamas tro ar/ratta hans uttalande? Det borde Obama sjalv sta for.

Muslimer firar inte jul, det gor inte Obama heller, varfor gor han inte det?

Knute sa...

Obama verkar vara dubbelreligiös, dels med i en svart rasistisk kyrka plus en muslimsk uppväxt i Indonesien med flitiga besök i moskén tillsammans med sin styvfar.

Sarah Palin verkar ha bättre styr på sina andliga rådgivare. Tyvärr ljugs det friskt om henne, till exempel att hon skulle ha talat i tungor när hon var medlem i Pingstkyrkan. Detta förnekas dock bestämt av hennes tidigare pastor. Att hon är kreationist tar man för givet, fast hon inte uttalat sin åsikt i frågan. Att hon i ett tal önskade att de amerikanska trupperna har Gud på sin sida tolkar samma liberaler/tokvänster som att hon är lika fundamentalistisk som al-Qaida. Men förmodligen skulle Obama uttryckt sig på samma sätt, i högtidliga tal hör det till att säga sådant. Verkligen obehagliga typer dessa medvetet lögnaktiga journalister och bloggare.

Anonym sa...

Jag lade in länk till tidningen det refererades till i blogginlägget på diskussionssida "Passagen"tillsamman med lite egna kommentarer, inga överdrifter.
De har en sanlös mängd synnerligen aktiva moderatorer med extremvänsteråsikter.
Mitt startinlägg fick ligga kvar i en hel timme innan det raderades!
Enadst helt menlösa inlägg lämnas kvar.
/EGGG

Anonym sa...

Jag lade efter förra raderingen in en ny upplaga av mitt tidigare på Passagens debattsida raderade inlägg med bl a länken till Obamas "lipslip".
Nu är det också borta.
Någar menlösa rader om innehållet + länken var allt mitt inlägg innehöll.
Nu är det RADERAT IGEN!
Lika bra att vi i det klientifierade (S)verige inser att det finns bara en kandidat till presidentposten och det är B Obama och inte ont må vederfaras denne näst intill gudsförklarade perfekte person!
Våra socialistmedia gör sitt jobb.
/EGGG

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.