21 september 2008

Från Malmö till Köln

Malmö har invaderats av sjupartialliansens stormtrupper AFA, Antifa, Attac, Arg vänster, Asociala socialister, Gröna för antivåld osv. Det är den socialdemokratiska kommunstyrelsen som bjudit in dem. Därför fick polisen order att inte ingripa fast vandalisering och misshandel begicks framför deras ögon:

”En man som träffades av glassplitter blev arg och kastade tillbaka en sten mot demonstranterna. En grupp av dessa rusade fram och började misshandla mannen. Poliserna, som stod tjugo meter därifrån, gjorde ingenting.”

I staden
Köln i Tyskland har våldsvänstern dragit ihop tiotusentals maskerade kravallturister från hela världen i syfte att misshandla deltagarna i en kongress mot islamiseringen.Allt började med planerna för Europas största moské i Köln 2006. En stor majoritet av invånarna i Köln är minst sagt skeptiska till denna konstruktion. Den envisa och arroganta attityden hos den turkiska religiösa myndigheten DITIB, det faktum att minareterna ska bli högre än Domkyrkans torn, samt den tilltagande turkiseringen av staden har lett till dagens situation där medborgarrörelsen Pro Köln försöker höja sin röst med starka ord mot moskén.

Våldsvänstern drar ut mot Pro Köln under slagorden "Solidaritet med muslimerna" och "Ned med Tyskland". Det viftas till och med med sovjetiska flaggor! På plakatet på bilden står "Har vi ingenting lärt av nazitiden?" På den frågan kan man svara ja, men inte som demonstranterna tänkt sig. Det är en masspsykos när folk går man ur huse för att mobba på det här viset. Till och med borgmästaren är ute och demonstrerar tillsammans med Antifa! Ett enormt grupptryck att visa upp sig på den "goda" sidan mot de "onda" som inte vill ha någon moské. Tyskarnas skuldkänsla för vad deras förfäder gjorde med judarna gräver deras egen grav.

Vad skriver den tyska pressen om vänsterhuliganernas stoppande av kongressen: "Seger för de demokratiska krafterna i denna stad" !?

De politiskt korrekta journalisternas värld är upp och ner. Mobbens våld kallas för demokrati, fascism för anti-fascism.

Även i Malmö gick borgmästaren (kommunstyrelsens ordförande) den ledande socialdemokraten Ilmar Reepalu tillsammans med AFA utan att skämmas.

European Social Forum i Malmö:


7 Kommentarer:

Knute sa...

Tack Info för din träffande formulering som jag lånade: Sjupartialliansens sedvanliga stormtrupper AFA, Attac, Unga socialister, Lesbiska för fred, Gröna för antivåld osv.

Anonym sa...

Om de kommunistiska "massorna" nu motsatte sig våldsverkarna och vandalerna, hur kommer det sig att de inte stoppar "våldsverkarna"? Kan det vara för att de själva sympatiserar med dem och är mänskliga sköldar för dem?

Och fattar inte dessa hatvänsterns stormtrupper, att den dagen islam tar över i Europa så kommer de att bli huvudet kortare, snabbare än vad både judar och kristna lär bli det, varför? Jo, för att islam hatar bögar, flator, HBTare, ateister, satanister, antiglobalister och andra s.k. radikaler.

Anonym sa...

Är det inte så att hela Västvärlden har drabbats av stockholmssyndromet ? (Stockholmssyndromkallas det psykiska tillstånd som kan få en människa att identifiera sig med och försvara sin kidnappare efter händelserna vid det s.k. Normalmstorgsdramat då en rånare tog gisslan.)

Anonym sa...

asså... varför är ni rädda för folk? ni känner svenskar som är dumma och svenskar som är snälla. alla är individer. försök lära känna folk innan ni dömmer! skulle inte ni vilja kunna flytta var ni vill?

det finns kyrkor överallt, varför inte en moské eller synagoga eller voodootempel eller vad som helst..

riv ner allt eller förbjud religösa partier och sluta snåla

Knute sa...

Den nedersta bilden är hämtad från
http://www.dibbuk.se/

Anonym sa...

Rent generellt är det väl så att t.ex politiker bör kunna delta tillsammans med alla rörelser som dels står på demokratins sida och dels går att samtala med.

Jag är inte insatt i alla olika grupper, men att AFA då och då, till och med ofta går för långt synes mig ganska klart. ...men går de att tala med?

I ett så högtstående kulturer som den västerländska kan man nog inte låta ändamålen helga medlen. Snarare bör man utveckla de demokratiska metoderna.

Fler borde också sätta sig in i den Svenska verkligheten: Sedan länge förekommer övergrepp lokalt i Sverige. Ex. många hemlösa har inte alls misskött sig och straffat ut sig ur sina lägenheter. Nej, i många fall handlar det om den Svenska extrema pennalismen. Läs mer t.ex här:
http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?p=296435#poststop
http://groups.google.se/group/swnet.politik/browse_frm/thread/98a3e316a9e1e5c/d7e10e166678a3a8?hl=sv&lnk=st&q=%22Morgan+Ohlson%22+Hoppstation+dat1113+apelsindeg#d7e10e166678a3a8

M.v.h
Morgan Ohlson (morgan.o@passagen.se)
# Berövad alla former av inkomster /bidrag sedan 2006-08
# Hemlös sedan 2008-07-01

Anonym sa...

Wow, this article is good, my younger sister is analyzing these kinds of things, so I am going to inform her.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.